2777
2789
عنوان

کسی رفته اون دنیا و برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 60 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید شما حس ششمی هستید.اونروز یه سوال بپرسیدم جواب ندادید.من آرزوی مرگ ۳نفر رو دارم بنظرتون کی محقق میشه،آدمای بشدت بد زندگیم بودنو هستن خیلی حرفا بهم زدن خیلی تحقیرم کردن

سلام ببخشید شما حس ششمی هستید.اونروز یه سوال بپرسیدم جواب ندادید.من آرزوی مرگ ۳نفر رو دارم بنظرتون ک ...

عزیزم آرزوی مرگ کسی رو کردن خوب نیست و معمولا این آرزو ها برآورده نمیشن

نمیشه که هیچ مشکلی نداشته باشی بالاخره یه چیزی داره اذیتت می کنه

خانواده پدریم خوب نیستن همسرمم مرد خوبیه ولی زود از چشمم افتاد هیچوقت براش بد نمی‌خوام خیلی زحمت می‌کشه ولی اون چیزی نبود که فکر میکردم کاش بمیرم اون ازدواج کنه و زندگیشم خوب باشه از همه چی سیرم کلا هیچی بهم حال نمیده دیگه همش اداست 

نه اصلا نبودم و نیستم

ولی اسی مطمعنم کارهای خوبی هم کردی که اینجور بی سوال و عذاب بودی به نظرت کدوم کارهای خوب رو کردی من خواهرم بانامحرمها در ارتباطه خیلی برای اون دنیاش نگرانم 

عزیزم آرزوی مرگ کسی رو کردن خوب نیست و معمولا این آرزو ها برآورده نمیشن

آخه خسته ام کردن .یه کاری کردن که انگار دارم تو برزخ زندگی میکنم خدایی حق یه آدم مظلوم و بی دفاع و بی زبونی مثل من حقشه که اینجوری با  این آدما زندگی کنه