2777
2789

دوتا برادرشوهر مجرد دارم .که بزرگتره اروپاست.بعد وقتی پدرش مرد اومده بود ایران تو خونه مادرش به من گفت که اگ داداشم خواست بیاد اینجا مخالفت نکن من نمی‌خوام زندگیتون بهم بخوره منم گفتم من هیچوقت بهش نگفتم نرو خونه مامانت .بعد الان میفهمم منظورش این بوده که اگ شوهرم خواست پس بریم واحد بالایی خونه مامانش زندگی کنیم من چیزی نگم.

پدرشوهرم که مرد شوهرم بهم گفت بگرد تو محله مادرم خونه پیداکن باید نزدیکشون باشیم .بعد الان که وقت خونمون تموم شده میگه یا برمیگردیم پس خونه مادرم برا زندگی یا جدامیشیم. یعنی شوهرم منو گول زده بود تا موقع

خونه یهو بگه بلندشیم؟؟ یا حرف بقیه روش تاثیر گذاشته؟

اصلا هم درمورد خونه از من نه سوال پرسید نه چیزی گفت من خودم پرسیدم خونرو چیکار می‌کنی گفت میریم واحد بالایی مادرم.گفتم خب چرا نظر نمیپرسی یا چیزی نمیگی گفت چی بگم دیگه باید بریم اونجا!!!!

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و منی که کنار خونه‌ی مادرم یه واحد آپارتمان داشتم و بعد از ازدواج فروختم و رفتیم جای دیگه

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

با توجه به تاپیکات ظاهرا شوهرت دلش با زندگی نیست و دنبال بهونه اس تا جمع کنه بره پیش مادرش، زندگی مشترک اسمش روشه مشتترک!! خودشو خانواده اش تصمیم میگیرن اجرا میکنن شمارو هم بازی نمیدن کلا!!! 

اگه واحد جدا باشه و حریم داشته باشی و فاصله رفت و آمدیت رو حفظ کنی با مادر شوهرت چه اشکالی داره

دوسال بودم دیگه یکساله جداشدم بجز خانوادش فامیل شوهرمو تو اون ساختمونن.

بعد گفتم با آبروریزی جداشدم رسماً دیگه از خونه بیرونم کردن زنگ زدن به بابام گفتم بیا دخترتو ببر به دردنمیخوره

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄