2777
2789

چونکه دیروز باهاش نرفتم خونه خالی🤷🏻‍♀️

منم میخوام با مامانم برم تنهایی نمیرم

برم مهمونی؟ 

بعدشم بهش بگم ادمی مثله تو ک بلد نیس با بزرگتر از خودش چطوری حرف بزنه ارزش نداره برام ب بابام زنگ زد ی تعیین تکلیفایی کرد

بگم هعی صداتو بلند کن بگم فک میکنی کی هستی

انشالا اخرش دعوا بشه ب جدایی بکشه😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چرا خونه خالی! گذاشتین برای عروسی؟؟یعنی چی خونه خالی اینا برای دوس دختر دوس پسره ک

میخواست ظهر ببره خونشون

ب مامانش زنگ زدم

گفت خونه نیستم منم گفتم درس دارم نمیام

عمرا با همچین ادم دوروی سگ صفتی خونه خالی برم خب

میخواست ظهر ببره خونشونب مامانش زنگ زدمگفت خونه نیستم منم گفتم درس دارم نمیامعمرا با همچین ادم دوروی ...

اینطور ک معلومه دوسش نداری چرا عقد کردین گلم با چرا انقدر زود ازش خسته شدی 

حتمااااا نرو و اگ واقعا بد هست ازش جداااا شو همین الان تاپیکام بخونی میدونی چ زجری دارم مبکشم پیشنهاد میکنم اگ واقعا بده جدا شو

اینطور ک معلومه دوسش نداری چرا عقد کردین گلم با چرا انقدر زود ازش خسته شدی حتمااااا نرو و اگ واقعا ب ...

ازدواجم بزور بابام بود واسه همون😭

با مرد عرق خود ک تا۵شب بیرونه چیکار دارم اخه من

حالا این رفیق بازیش هیچی دروغاشم دستشه

ازدواجم بزور بابام بود واسه همون😭با مرد عرق خود ک تا۵شب بیرونه چیکار دارم اخه منحالا این رفیق بازیش ...

دقیقااااا مال منم همینطوره 

حتما برو مهمونی ولش کن مگه کجا میخوای بری به خانوادت بگو به مادرت بگو خیلی اذیتم میکنه بگو عرق خوره اصلا نرو خونه خالی و سعی کن هرروز گریه کنی ب خانوادت بگی ک زجر میکشی تا جدات کنن همین اول کار