2777
2789
عنوان

میشه بیاین جواب بدین

70 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان

کسی بوده که از همون اول اول تاپیک هایی که دختر گرانبها می‌زده رو خونده باشه؟؟؟

من تازه با صفحه ایشون تو نی نی سایت آشنا شدم

متوجه شدم چند تا از تاپیک هارو حذف کردن 

کسی هست بدونه کدوم تاپیک هارو حذف کردن؟؟؟ بگه لطفا

من فقط می‌دونم تاپیک چطور ازدواج کردم رو حذف کردن

و اینکه تاپیک های که حذف میشه رو هیچ جور نمیشه خوند؟؟؟

و در آخر کسی نیست از تاپیک های حذف شده عکس گرفته باشه یا نوشته باشه بفرسته؟؟؟

لطفا جواب بدید 🙏🙏🙏🙏🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 سلام و وقت بخیر من می‌خوام تاپیک های حذف شده دختر گر ...

سلام تاپیکی که حذف شده دیگه امکان مشاهده وجود نداره مگر اینکه خود استارتر درخواست برگشتشون رو داشته باشه

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

وقتی حذف شده چجور بخونی؟ @ازسارابپرس

سلام

نی نی یار جواب دادن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام تاپیکی که حذف شده دیگه امکان مشاهده وجود نداره مگر اینکه خود استارتر درخواست برگشتشون رو داشته ...

چه بد😔

ای کاش دختر گرانبها قبول کنند تاپیک هارو برگردونند💔

ممنون از اینکه پاسخ دادید🙏🌹