2777
2789

با استراحت و خواب آروم میشم 😭 یعنی 5 روز بخوابم درسم چی؟ چرا با هیجی آروم نمیشم خدا این پریودی دیگه چیه  صبحی کلی قرص و سیاه و همه کار 

سردرد وحشتناک میشم چون کم خونم با چشم درد 

باید حتما استراحت کنم 

فقط ناراحت زمانم بگین چکار کنم برای زمانم

زمانمون داره میگذره چکار کنم 😭 😭 😭 😭 

تنها راه درمان درد پریود ،تزریق چنددوز آمپول نوروبیون هست 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
تنها راه درمان درد پریود ،تزریق چنددوز آمپول نوروبیون هست

من شرایطی برم دکتر ندارم زمانم از همه 0ی مهمتره که داره میگذره 

اونم برم باز باید بخاطر سردرد و چشم دردم استراحت کنم 

برای رمانم راهکار بده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همینو میگم بعد وقتم میره چکار کنم 😭

خوب نمی‌خواد پنج روز مدام استراحت کنی یه ساعت بخواب کمترت هم با چیز گرم ببند گرما خیلی فرق می‌کنه بعد پاشو یکم کارتو بکن باز یکم استراحت کن یا اصلا دراز کشیده اگه تونستی به کارت برس

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
خوب نمی‌خواد پنج روز مدام استراحت کنی یه ساعت بخواب کمترت هم با چیز گرم ببند گرما خیلی فرق می‌کنه بع ...

حداقلش دوروز درگیر دردم و استراحت بدلیب سردرد وچشم درد 

چون پریودی اینجوری میشم بعدش بهتر میشم 😭 

من شرایطی برم دکتر ندارم زمانم از همه 0ی مهمتره که داره میگذره اونم برم باز باید بخاطر سردرد و چشم د ...

شرایط خاصی نمی‌خواد،داذوخونه بدون نسخه بهت میده ،ایرانیش ارزونتره ،سه دونه بگیر بزارداخل یخچال ،هفته ای یک دونه بزن 

شماکه درد داری نمی خوابی و نمی خونی ،حداقل یک ساعت وقت بزار برو بخر حداقل تا چندماه راحتی  

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
من شرایطی برم دکتر ندارم زمانم از همه 0ی مهمتره که داره میگذره اونم برم باز باید بخاطر سردرد و چشم د ...

رمان یا زمان؟