2777
2789
عنوان

مفهوم ازدواج یعنی دیگه به خودم مربوطه تمومه

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 74 پست

وقتی تاپیک میزنید و اعتقادات خودتون رو با مردم به اشتراک میزارید 

اول ببینید اون نظرتون چقدر درست و منطقیه !

اون نظرتون رو برعکس کنید ببینید ایا از اون طرف هم منطقیه یا ن

شما میگی طرف گفت پوششتو بهتر کن باید بکنی 

ولی ایا برای زنی ک چادریه هم همین منطقو داری ک اونم باید به خاطر طرف مقایل از چادری بودنش کوتاه بیاد و ازاد تر بچرخه 

معلومه ک نه چون حجاب ی مسئله اعتقادیه و اصلا طرف مقابل کی هست ک بخواد به ی زن بگه چادرتو در بیار دوست ندارم

به قول خودتون بهترین مرد هم باشه 

این اخرین پیاممه ولی خب معلوم بود ک برای کامنتام جوابی نداشتی و فهمیدی غیر منطقیه ولی هنوز سعی در ادامه دادن به تفکر اشتباهت داری

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
حرفات درسته ولی نه در همه موارد بنظر منم تا از یکی خوشت اومد دلیل بر این نمیشه که حتما باید باهاش ا ...

عزیز دل بحث من یک سری تغییراتی برای سازگاری هست دوطرف خوبن عالین به هم میان فقط،مسائلی هست مه باید برطرف بشه طرف نخواسته شما ملا چادری بشه گفته پوشیده تر باشی لباست زننده و بدن نما نباشه حاضری جنین فردی رو از دست بدی اگر ایده آلت باشه ؟ خیلی وقتا پافشاریها منطقی ندارن مثلا شخص خود من بلند کردم چیزی رو طرف مقابل تو خانواده اذیت میشه میگه میشه بری تو اتاقت و کمش کنی من پافشاری کنم نه همینی که هست خیلی راحت میگم همیشه آره چرا که نه خوب چه اشکالی داره جرا باید واقعا پافشاری مرد وقتی طرف مقابل اذیت میشه من کمتر کنم گوشیمو برم تو اتاق درو ببندم وقتی باعث آرامش طرف مقابل میشه و منم هنوز میتونم کلیپ مورد نظرمو با صدای کمتری گوش کنم جرا باید لجبازی و پافشاری کرد ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پوشش نامناسب هم به همون اندازه ازاردهنده هست برای طرف مقابل چون شما خوشت میاد دلیلی نداره برای اون ...

پوششم آزاردهندەس برە بایکی کە پوشش اش براش آزاردهندە نباشە

راە باز جادەدراز

برە بایە خانوم محجبە

یا چادری

یا حتی روبندە بزنە

اون اینجوری دوس دارە،من دوس ندارم

مثلا من چادر سر خیلیا میبینم کە قشنگەەەە و بە پوشش و اعتقاداتشون احترام میذارمممم

ولی خودم بخوام بندازم؟؟چندشم میشە اصلا و‌نمیتونم هرگز بهش فکرکنم

پس من وقتی خودم بدم میاد،ولی حق ندارم درمورد پوشش خواهرم کە از من پوشیدەتر یا بستەتر میپوشە نظر بدم

و همچنان از خواهرم یا پارتنرم انتظار دارم بە من و علایقم و پوشش و اعتقاداتم احترام بذارن

وقتی بە پوشش من احترام قائل نیس باید برە با یکی مثل خودش 

حالا من اینارو‌میگم فکرنکن زیاد باز میپوشمااا!!! اصلااا

اتفاقا بستە میپوشم بە نسبت

ولی معتقدم بە آزادی عقاید 

وقتی تاپیک میزنید و اعتقادات خودتون رو با مردم به اشتراک میزارید اول ببینید اون نظرتون چقدر درست و م ...

اتفاقا این تفکر به خودم نربوطه مه شما روش پافشاری دارید معاملات اشتباهه بله اون خانوم چادری هم اکر متعصب نباشه و اون آقا ایده آلش باشه چه ایرادی داره مانتویی بشه ولی محجبه شخصا با هرتعصبی مخالفم میتونه حتی اون خانوم اگر خانواده خودش ناراحت میشن وقتایی که با خانوادش رفت و آمد میکنه با چادر باشه و سایر مواقع با مانتو چه ایرادی داره واقعا اتفاقا عزیز دل تفکر شما کاملا اشتباهه که تصور می‌کنید اگر کمی تغییر بخواین ایحاد کنید زمین به آسمون رفته اگر اون تغییرات غیرمنطقی نباشن چه ایرادی داره اگر طرف خواست معتاد بشین نشروبخور بشین اونجا بله چون مضر آسیب زندست حق دارین  مخالفت کنید اما اگر ضرری نداشته باشه جه ایرادی داره تغییراتی رو بپذیرید گاهی فقط طرف یک خواسته کوچیک داره چه ایرادی داره اکر انجام بشه

خیلی جالبەکم کردن صدای گوشی رو با اعتقادات مقایسە میکنید!!!!!چە سمی!!!

از کجا میدونید به همون شدت ازاردهنده نیست اصلا خود مساله نهم نیست مهم اینه جه قدر برای طرف مقابل ازاردهندست خانوم یا آقایی که میگه بوی بد بده طرف مقابلم نمیتونم تحملش،کنم رابطه رو باهاش به هم نیزنم ممکنه طرف مقابل براش مهم نباشه اما اون برای اون طرف واقعا ازاردهندست انقدر که رابطه رو حاضره به هم بزنه خوب اینجا چون اون طرف براش،مساله کوچیکه باید اهمیت نده قطعا باید به طرف مقابلش بها بده و اون تغییرو انجام بده فکر می‌کنید همه زندگیا سر اعتیاد و این جیزا به هم نیخوره برعکس سر این نسایل به ظاهر کوچیک که تلنبار نیشن و تحمل دوطرفو به آخر میرسونن و من از اول گفتم طرف نگفته کلا پوششتو تغییر بده گفته کمی پوشیده تر باش

اتفاقا این تفکر به خودم نربوطه مه شما روش پافشاری دارید معاملات اشتباهه بله اون خانوم چادری هم اکر م ...

😐😐😐😐 

خانمی ک اعتقادش چادره به خاطر ی مرد باید عوضش کنه؟

این دیگه چه دین و ایمونیه!

مگه اعتقاد کشکه ک راحت عوض شه 

لطفا اعتقاداتون رو برای خودتون نگه دارید !

میخواید همین تاپیک رو بزنید ک چند درصد خانما چادری حاضرن به خاطر شوهرشون مانتویی بشن اونموقع میفهمید چه حرف و اعتقاد اشتباهی داشتید 

قبل ازدواج طرف رو می بینی انتخاب می کنی 

اگر معیارت نبود ردش می کنی نه اینکه بری زیر یک سقف بعد بخوای تغییرش بدی

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
اتفاقا این تفکر به خودم نربوطه مه شما روش پافشاری دارید معاملات اشتباهه بله اون خانوم چادری هم اکر م ...

من دیگە پیامی نمیذارم

و ببخشید دخالت میکنم توی صحبتتون

گفتین آسیب زنندە نیست درخواست آقا

چرا هست اتفاقا

خانومی کە بەخودش و‌وجودش و ارزشهای اخلاقیش و اعتقادیش احترام قائل باشە،متوجە هست کە اون آقا چە رفتار و درخواست سمی و منزجرکنندە ای ازش کردە،و بە خانوم بی احترامی کردە

یعنی توووو، بااین سن و سالت،بە این عقللل نرسیدی چی بدوشی چی نپوشی،من از راە اومدم بشم منجیِ توووو بهت یاد میدم

اگە نمیدونین بدونین کە چی بە چیە!!!

😐😐😐😐 خانمی ک اعتقادش چادره به خاطر ی مرد باید عوضش کنه؟این دیگه چه دین و ایمونیه!مگه اعتقاد کشکه ...

من خودم چادریم اما خیلی مذهبی نیستم بله من تغییر میدم اگر اون مرد واقعا ایده آل باشه مانتو رو انتخاب می‌کنم ولی با حجاب کامل من متعصب نیستم عزیز دل و معنای دین برای من درپوش هلاصه نمیشه جیزی،که الان روش در حامعه مانور میدن و بخاطرش مردمو آزار نمیدن مذهبی بودن افتخار نیست و محجبه بودن و چادری بودن هم دلیل بر ایمان نیست ایمان فراتر از پوشش هست که بخواید به این جیزا ربطش بدین

من دیگە پیامی نمیذارمو ببخشید دخالت میکنم توی صحبتتونگفتین آسیب زنندە نیست درخواست آقاچرا هست اتفاقا ...

خوب پس امیدوارم خانومایی که عقیده دارن تحت هیچ شرایطی حاضر به پذیرش کمترین تغییری نیستن واقعا با این موقعیت که عاشق فردی بشن که با پوششون هرچند کوچیک مشکل داشته باشه نشن و البته قطعا توقعات هیچ تغییری هم از طرف مقابل نباید داشته باشن بعدها چون برای اونها هم قطعا میتونه چیزهایی بعدا در طرف مقابل ازاردهنده باشه سازگاری دوطرفست

از کجا میدونید به همون شدت ازاردهنده نیست اصلا خود مساله نهم نیست مهم اینه جه قدر برای طرف مقابل ازا ...

باز. هم مقایسەی اشتبااااە اشتبااااە

شما مسائل بهداشتی رو با مسائل اعتقادی در‌کنار هم قرار میدین!!!!!!!

بلە من اگر بوی گند میدم از باشگاە اومدم،ولی یە دوش نمیگیرم،الللبتە کە طرف حق دارە تذکر بدە

اگە دهانم بو میدە باید یە دکتر بریم ببینم چمە اصلا!!

اگە سروصدای گوشیم نمیذارە بخوابە،حق دارە

اگە شب از سرکار میاد یە غذا ندارە،حق دارە

اگە بیخود و بی جهت بە خانوادەش احترام‌ نمیذارم،حق دارە

اگە فشارهای مالیش برام‌مهم نیس و هرجور دوس دارم خرج میکنم،بلە حق دارە

هزززاران مورد دیگە اینطوری میتونیم برای همدیگە ردیف کنیم

ولی نظر در مورد پوشش....

غیر ممکنە

چون اعتقاداتمون باهم‌متفاوتە از اساس

باز. هم مقایسەی اشتبااااە اشتبااااەشما مسائل بهداشتی رو با مسائل اعتقادی در‌کنار هم قرار میدین!!!!!! ...

دقیقا مثل همن چرا فرق میزارید شما دارید عزیز دل فقط توجیه میکنید اون مساله رو مثال زدم فقط که مساله باز بشه دارم میگم چیزی که از نظر شما یک مساله مهمه برای طرف ناقابل هم درمورد شما یک مساله مهمه شما به خود مسائل نکاه میکنید و ارزش گزاری میکنید من دارم میگم اصلا ارزش کزاری شما درست نیست شما منظور منو کلا متوجه نشدید من دارم میگم چیزی که برای،شما مهمه و فکر می‌کنید مثلا چون فحاشی خیلی مهمه باید طرف مقابلو بخاطرش رد کنید همون پوشش هم به همون اندازه برای طرف مقابل ممکنه مهم باشه یعنی همون تغییر کوچیک مه ازتون میخواد فکر کنید با یک خارجی ازدواج کنید عاشق شدین دوطرف قطعا تفاوت فرهنگی زیاده اگز قرار باشه هیچکدوم با لین تفاوت‌ها کنار نیان چجوری می‌خوان زندگی کنن یقین بدونید اونایی مه بفهمن یک سری تغییراتی دوطرف در خودشون ایجاد کردن یکی کمتر یکی بیشتر تا بتونن سازگار بشن

ولی میتونن رو اعصاب هم نرن مثلا یک‌ مذهبی با غیر مذهبی ازدواج میکنه خانم چون مذهبیه دلش میخواد مراسم ...

بله عرض کردم ازدواج یعنی پذیرفتن هم ن شبیه هم شدن

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️