2777
2789
عنوان

مفهوم ازدواج یعنی دیگه به خودم مربوطه تمومه

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 74 پست
واسە شما آسونەواسە یکی دیگە شاید آسون نباشەو خیلیم سخت و تحقییییرآمیز باشە

«اگر اون آقا مرد خوبی بوده باشه» 

و به نظرم یه مرد خوب اصلا چنین درخواستی رو عنوان نمیکنه و انقدر خوبه که زن با رضایت کامل خودش پوشش رو تغییر میده 

ترسناک‌تر از آدمایی که مقصرن ولی بلدن تورو مقصر جلوه بدن نداریم

طرف همه جی کامل بود بهترین شخص تو زندگیت بود خوشش نمیاد پوششتون خیلی باز باشه اذیتش میکنه اصلا چرا ب ...

خب چرا کسی که پوشش باز دوست نداره 

از همون اول جذب همین خانم پوشش باز شده ک حالا بخواد تغییرش بده ؟!

ادم هایی ک دوست دارن طرف مقابل رو تغییر بدن اصولا ادم های سمی هستن و باید ازشون فاصله گرفت 

چه برسه بخوای باهاشون ازدواج کنی و زیر یک سقف بری!

روانشناس ها میگن طرف مقابلتون رو قبل ازدواج خوب ببینید و بپذیرید چون بعد از ازدواج نه تنها بهتر نمیشن بلکه بدتر هم میشن !

چون اخلاق واقعیشون رو نشون میدن 

تغییر دادن دیگران اشتباهه غلطیه 

خیلی از خانمای نی نی سایتی می بینن طرف معتاده یا زود عصبانی میشه ولی چون عاشقن یا طرف چیزهای دیگش ایده اله 

با طرف اطدواج می کنن و خودشونو بدبخت می کنن چون مثل شما فک می کنن بعد ازدواج میتونن تغییرشون بدن ولی نه تنها خصوصیاتشون بهتر نمیشه بلکه بدتر هم میشه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا انقد با افراطی گونه نظر میدی ؟پوشش چیزیه که ادم قبل از ازدواج از طرف میبینه و همون اول با اولین ...

اتفاقا کاملا منطقیه زمانی غیر منطقیه که طرف مانتویی باشه طرف مقابل بگه کلا چادری بشو هرچند بعضی مردها انقدر خدب هستن که ارزش این تغییر داره ولی اینکه طرف بخواد پوشیده تر باشی تغییر آنچنانی حساب نمیشه که بخواد باعث جبهه گیری بشه

چ متن قشنگی، منم نظرم همینه، ازدواج یعنی شبیه هم شدن قرار نیست همیشه طرز فکر ها و اعتقادات یکی باشه، ...

ازدواج هیچوقت ب معنای شبیه هم شدن نیست ! ازدواج یعنی پذیرفتن هم 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
طرف همه جی کامل بود بهترین شخص تو زندگیت بود خوشش نمیاد پوششتون خیلی باز باشه اذیتش میکنه اصلا چرا ب ...

طرف بهترین شخص زندگیم نیس

یکی از راە نیومدە دارە واسە من و علایقم و پوششم و ظاهرم و درنهایت اعتقاداتم تعیین تکلیف میکنە

منم میفرستمش همون جایی کە ازش دراومدە

خوبە منم بگم چرا تیشرت شلوار پوشیدی؟؟چرا خودتو نمیپوشونی؟؟بنظرم باید لباس کوردی یا بلوچی بپوشی پوشیدەتر هستن،خوشم نمیاد باز پوشیدی

بعدشم عرض کردم،این انحراف اخلاقی نیست کە بخواد تغییر و اصلاح کنە

دروغ و غیبت و دزدی و افترا و .... نیست کە بخواد تغییر بدە

این منم من

منو اینجوری دیدە کە اومدە جلو

من بردەش نیستم و هیچ انحراف اخلاقیی هم ندارم و باز هم بهش میگم سی....رررد

خب چرا کسی که پوشش باز دوست نداره از همون اول جذب همین خانم پوشش باز شده ک حالا بخواد تغییرش بده ؟!ا ...

کمی پوشیده تر بودن تغییر آنچنانی حساب نمیشه که بخواد طرف مقابل سمی بشه اگر ادم بسیار خوبی باشه بگه کمی پوشیده تر باش سمیه؟

اتفاقا کاملا منطقیه زمانی غیر منطقیه که طرف مانتویی باشه طرف مقابل بگه کلا چادری بشو هرچند بعضی مرده ...

جواب من رو ندادی 

اگه اقا بگه دوست ندارم زنم چادری باشه و دوست داره پوشش باز تره باشه خانم‌چادری باید چادرشو برداره؟

با توجه به منطق خودتون؟

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
اتفاقا کاملا منطقیه زمانی غیر منطقیه که طرف مانتویی باشه طرف مقابل بگه کلا چادری بشو هرچند بعضی مرده ...

نظر هرشخصی متفاوت

ولی متوجه این همه اصرارت رو این موضوع نمیشم

تو میتونی واسه خودت اینو انجام بدی چون احتمالا از کنترلگری خوشت میاد و این میتونه نشونه ی یه طرحواره باشه

ولی شک دارم یه دختر که سلامت روان داره ، مستقله و حق انتخاب های زیادی تو جامعه داره زیر بار همچین شخصی بره که تو سطحی ترین مسائلم بخواد کنترل بشه

🏃🏻‍♀️

نه عزیز دل الان دیدم کلیپی موضوع مهمی بود حتما همش کخ نباید دعوای عروس و خانواده شوهر باشه

دقیقا تاپیک های امثال شما باعث میشه دعوای عروس و خانواده شوهر بازدید بخوره .... 

و تاپیک های مهم تر هم به لطف نی نی یار های محترم تعلیق بشه 

ترسناک‌تر از آدمایی که مقصرن ولی بلدن تورو مقصر جلوه بدن نداریم

همین دیگه ازدواج از خودگذشتکی هم داره. توی بعضی از مسائل یکی از طرفین باید کوتاه بیاد و الا تبذیل به ...

ازدواج ازخودگذشتگی دارە

ایشون کە خیلی آرم خوب و فداکاریە،از خودگذشتگی کنە و از حرف زورش چشم پوشی کنە و کوتاە بیاد

ازدواج هیچوقت ب معنای شبیه هم شدن نیست ! ازدواج یعنی پذیرفتن هم

👍🏻الان ک فک میکنم حرفتون درسته، ولی مگنه ک ادما بمرور شبیه هم میشن؟ رفتاری منظورمه. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

طرف بهترین شخص زندگیم نیسیکی از راە نیومدە دارە واسە من و علایقم و پوششم و ظاهرم و درنهایت اعتقاداتم ...

حوب پس بعدا هم اگر موردی ازش دیدین حق ندارین توقع داشته باشید بخاطر شما کوتاه بیاد هرچیزی متقابله قرار تیست همون اول مشخص بشه ممکنه بعدها چیزهایی متوجه بشید که خوشتون نیاد پس نباید اعتراضی کنید چرا به حرف من کوش نمیده تا وقتی تفکر این هست همینی که هستم و هیچ تغییر حتی کوچیک رو نتونید بپذیرید پی کلا وارد روابط شدن اونم ازدواج میتونه مشکلات جدی در آینده ایجاد کنه

ازدواج ازخودگذشتگی دارەایشون کە خیلی آرم خوب و فداکاریە،از خودگذشتگی کنە و از حرف زورش چشم پوشی کنە ...

اهوم درسته! ولی وقتی نمیاد چی؟ 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

کمی پوشیده تر بودن تغییر آنچنانی حساب نمیشه که بخواد طرف مقابل سمی بشه اگر ادم بسیار خوبی باشه بگه ک ...

بله سمیه !

من خودم عقل و شعور و قدرت انتخاب دارم ک چه طوری بگردم یا لباس بپوشم !

مردی ک به انتخاب من احترام نمیزاره و سعی در تغییر من داشته باشه نه تنها مورد مناسبی نیست بلکه این مرد در زندگی زیر یک سقف بدتر هم خواهد شد چون معلومه کنترلگر هست 

و اینکه شما تا حالا ادم بسیار خوب از نزدیک دیدی ؟

یهنی تمامی مردهای ایدانی بسیار خوبن ک این نسخه رو برای همه مردم پیچیدی؟