2777
2789
عنوان

بهش متلک انداختم ک مجردی الان عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 29 پست
یه گل بخر از داش دربیار ولی همون موقع بهش توضیح بده که تو هم دل منو مدام میشکنی با حرف هات به من است ...

چند سال پیش لپ تاپ خریدم چنان دخالت کرد ک باشوهرم چنان دعوامون شد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازش معذرت خواهی کن و حتما بهش بگو از رفتارش ناراحت میشی و دیگه هم پی‌شو نگیر. وقتی مرزها رو حفظ کنید دیگه این مسائل پیش نمیاد

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
خوب کردی هیچ وقت پشیمون نشو من عین این تجربه شو دارم الان میگم کاش جوابشون میدادم احسنت غلط کرده شا ...

من خیلی تلاش کردم درحدی ک سینم زخم شد 

درحدی ک بچم زار زار گریه میکرد بخاطر دخالت های خانم بچمو چند روز ی ذره شیرمیدادم وازگشنگی گریه میکرد 

بخدا چند سری غیر مستقیم وحتی مستقیم بهش گفتم ک دحالت تو زندگیم نکن 

من خیلی تلاش کردم درحدی ک سینم زخم شد درحدی ک بچم زار زار گریه میکرد بخاطر دخالت های خانم بچمو چند ر ...

والا که کمم گفتی 

اخه حرف هاش از رو دلسوزی نبود اصلا خواهره خودت بود که این حرفارو نمیزد

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

من خیلی تلاش کردم درحدی ک سینم زخم شد درحدی ک بچم زار زار گریه میکرد بخاطر دخالت های خانم بچمو چند ر ...

من نمی‌دونم ب کسی ک تجربه مادر شدن ندارع و ننه ی شوهر شمام نیست چ ربطی داره شیرخشکی شدن بچتو. سادگیت برای  شیر خشک ندادن ب اون طفل معصوم . درضمن درسته موافق کارت نبودم اما در نهایت حقش بود ...

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

چرا حرفاتون رو تو دلتون نگه می‌دارند

همون لحظه جواب طرف رو بدین

تا تو دلتون نمونه

به بچت گفت بره مادرش نیست

میگفتی دارم برای آینده تلاش می‌کنم تا از هم سن و سالش یه سرو گردن بالاتر باشه

گفت سی‌نت خشکه شیرخشک دادی

میگفتی شیر خشکهای الان ویتامیناش مثل شیر مادره شاید بهترم باشه

میگفتی دکتر به مادرا میگه کمکی هم شده به بچه هاتون شیر خشک بدین 

هرجا دخالت کرد همونجا مودبانه جواب بده

نه که نگه داری تو دلت یهو یه چی بکی

خودتم عذاب وجدان بگیری

بعد برداشتی پیام دادی بهش ؟

آخه چرا مدرک میدین به بقیه

بهش پیام بده عذر خواهی کن

وبگو دوران پریودیم بود اعصابم بهم ریخت خودتم زنی میدونی پریودی هورمونی بهم میریزه

ما مثل خواهریم 

باید پشت هم باشیم

دوست دارم 

انشاالله یه بخت خوب نصیبت بشه

و......

اینو پیام بده تا بخونه

چرا حرفاتون رو تو دلتون نگه می‌دارندهمون لحظه جواب طرف رو بدینتا تو دلتون نمونهبه بچت گفت بره مادرش ...

من ی اخلاقی دارم هرکی خرچی بگه سکوت میکنم وصبر میکنم اما یهویی جوابشو میدم این جواب دادن من جواب اون سری نیست جواب تمام سری های قبله 

البته قبلنا گفتم ک تو کارام دخالت نکن خوشم نمیاد

اسی میدونی مشکل چیه 

احتمالا چون خواهر شوهرت مجرده بنابه گفته خودت دخالت می کنه 

به نظرم به جای این کارا دعا کن یه بخت خوب نصیبش بشه تا سرگرم زندگی خودش بشه