2777
2789
عنوان

الان من بین این پدر مادر چیکار کنم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 40 پست
خیلی سخته درکت میکنم ولی بدون بیشتر خانواده ها همین مشکلو دارن

ممنون که درکم میکنی💖میدونی اگه ما کلا پولشو نداشتیم بخدا من غر نمیزدم و می پذیرفتم 

ولی اینا دارن و نمیدن  

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

نصفش رو از مامانت بگیر نصفش رو از بابات اینطوری کمتر فشار میاد بهشون

مامانم همون نصفش هم نمیده 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لج نکن باهاشون سعی کن دل پدرتوبدست بیار یه جوری راضیش کن که بری حرفه اتودنبال کنی

من لج نمیکنم بخدا 

هنوز اصلا به بابامم نگفتم که دوست دارم برم فلان کلاس

ولی خودم دارم میبینم که مامانم میگه تو کارتم پول نیست (رفته پولاشو پس انداز کرده یه حای دیگه)

بایامم حقوقش به ۱۰ ام ماه نرسیده تموم میشه😐

آنلاین دو تومنه ولی میترسم آنلاین خوب یاد نگیرم حضوری تمام وسایل رو تو کلاس در اختیارمون قرار میدن خ ...

پس باید قلق باباتوبدست بیاری براش کیک بپز بگوببربرامادربزرگ چنددفعه اینجور دلبری کن براش تاراضیش کنی

گاهی انسانم آرزوست
من میگم اصطلاحا گوش مادربزرگه رو ببُر(ازش قرض بگیر) بعد بگو از بابا پس بگیره

اون 

بهش بگم میگه ندارم و فلان 

تمام پولاشو واسه عمه هام و بچه های عمم خرج میکنه

کلا از مادربزرگ پدریم خوشم نمیاد ۷۰ درصد مشکلاتم بخاطر اونه .باهاش صمیمی ام نیستم 

اخلاقشم جوریه که من ازش پول بگیرم به کل عمه هام و دخترعمه هام اینا میگه فلانی از من پول قرض گرفت 

پس باید قلق باباتوبدست بیاری براش کیک بپز بگوببربرامادربزرگ چنددفعه اینجور دلبری کن براش تاراضیش کنی

اتفاقا هر هفته کیک میپزم 

هفته قبل بابام واسه مادرشم برد🚶‍♀️

من لج نمیکنم بخدا هنوز اصلا به بابامم نگفتم که دوست دارم برم فلان کلاسولی خودم دارم میبینم که مامانم ...

باهاشون دوست شوتابه خواسته هات برسی نه واسه هزینه کلا میگم که حتی بخوان برات میتونن یه مغازه قنادی کوچولوبزنن وبزارن روپاخودت وایسی

گاهی انسانم آرزوست
اون بهش بگم میگه ندارم و فلان تمام پولاشو واسه عمه هام و بچه های عمم خرج میکنهکلا از مادربزرگ پدریم ...

همه پیرزنامثل هم هستن سعی کن کاری به کارش نداشته باش اسی تواهداف خودتودنبال کن نه ازمادربزرگ پول نگیر

گاهی انسانم آرزوست
با مادربزرگت صحیت کن یگو پدرم این کارو میکنه ما خودمون لنگ هستیم حسابی دیگه ازش قبول نکن اگه قبول نک ...

خوااااهر نمیشناسیش یه سلیطه ایه که خدا میدونه اینجوری بگم جنگ جهانی راه میندازه 

بهش بگی بالا چشمت ابروعه قشقرق به پا میکنه 

تازه بابامم از ترس انقدر به مادرش محبت میکنه 

اون بهش بگم میگه ندارم و فلان تمام پولاشو واسه عمه هام و بچه های عمم خرج میکنهکلا از مادربزرگ پدریم ...

اول باهاش انس بگیر ،محبت کن ،کاراشو انجام بده ، دلشوبدست بیار رام میشه یواش یواش باهات راه میاد 

خودتو توی دلش جا کن، سیاستمدار باش 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
قسطی نمیشه پول کلاس روبدی؟

چرا شرایط اقساط هم دارن 

فک کنم ۲ قسط یا ۳ قسط 

اما همونم به من نمیدن 

مامانم گفت اگه بخوای کلاس بری بعدش باید کلی وسیله و لوازم هم بخری پس کلا بی خیالش شو 😐