2777
2789

پدر و مادرم هردو بازنشسته هستن 

بابام بخشی از حقوقشو صرف خرید واسه مادرش میکنه و ۶ روز بعد از واریز حقوقش میگه پولام تموم شد (مادربزرگم حقوق شوهر خدابیامرزشو میگیره و هییچ نیاز مالی ای نداره منتها بابام واسه اونا زیادی خرج میکنه)

مامانمم بخاطر همین کارای بابام حرصش میگیره و ۶۰_۷۰درصد حقوقشو پس انداز میکنه 

اون وقت من میخوام برم دوره قناد پایه و شیرینی پزی شرکت کنم برا تنوع هزینه اش ۳۹۰۰،میگن پول نداریم 😐😐😐

خب گناه من چیه این وسط ؟

۲۰ سالمه .اجازه کار کردن بیرون هم بهم نمیدن 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو کار کن حرف گوش نکن من کار گوش میکردم الان بدبخت بودم شده آشوب بکن ولی کار برو

هییی خواهر 

عمرا اگه بذارن ...🚶‍♀️

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

برو از مادربزرگت قرض بگیر بعدم به بابات بگو عوض پولایی ک بهش میدی

اون بهش بگم میگه ندارم و فلان 

تمام پولاشو واسه عمه هام و بچه های عمم خرج میکنه

کلا از مادربزرگ پدریم خوشم نمیاد ۷۰ درصد مشکلاتم بخاطر اونه .باهاش صمیمی ام نیستم 

اخلاقشم جوریه که من ازش پول بگیرم به کل عمه هام و دخترعمه هام اینا میگه فلانی از من پول قرض گرفت و...

با مادربزرگت صحیت کن یگو پدرم این کارو میکنه ما خودمون لنگ هستیم حسابی دیگه ازش قبول نکن 

اگه قبول نکرد وستیلت رو جمع کن و برو خونه مادربزرگ هزینه هات رو بده 

خلاصه ک پدر رو ببار ب راه

مینیمال 
واسه تنوع زیادنیست الان دوره انلاین هست خیلی کمتر

آنلاین دو تومنه 

ولی میترسم آنلاین خوب یاد نگیرم 

حضوری تمام وسایل رو تو کلاس در اختیارمون قرار میدن 

خیلی خوبه

اون بهش بگم میگه ندارم و فلان تمام پولاشو واسه عمه هام و بچه های عمم خرج میکنهکلا از مادربزرگ پدریم ...

خب بگه اتفاقا بهتر. کسی هم چیزی گفت بگو والا پولای بابام خرجش میسه ما هم لنگ موندیم مجبورم 

مینیمال