2777
2789
عنوان

خانومای بیدار چطوری طلاق بگیرم کسی پشتم نیس🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 66 پست
عمرا اگه برم🥲🥲امروز مهمونی برم؟ نباد ابرومو ببره 😭😭

مهمونی رو نرو به نظرم چون بهر حال عقدش هستی حق با اونه از نظر شرعی🥲☹️الم شنگه بپا نکنه

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا ازدواج نکردی جدا شو انشاءالله خدا کمکت کنه ،از الان اینجوریه سه چهار سال بعد میخواد چکار کنه؟

کاش منم تو نامزدی جدا میشم که الان بعد ۱۸سال زندگی همش یه مرد خیانت کار کثیف باید تحمل کنم

خدایا تو بساز

راستش میترسم خیلی میترسم😭مامانم میگه همونطوری ک زنگ زده ب پدرت گنده از دهنش میگه تو هم اول ب باباش ...

بابای منم‌ اینجوریه اونم بیچاره خسته شده از بس سر هیچی زنگ میزنه داد میزنه توهین میکنه میگه دخترتو طلاق میدم اینبار با مدرک اومدم بهش فهموندم که چه جونوریه با این حال دلش نمیومد باهام بیاد پزشک قانونی مامانم اومد به بابام بود که نباید میرفتم 

خودش میگه ثابت کن فلان بهمان من یماهه سمت چیزی نرفتممیرم ازمایش میدم همه چیو تموم میکنماره دو هفته پ ...

آفرین به تو از الان به فکر زندگیت باش عمرتو حروم همچین آدمی نکن

عزیزم خب داری شعر میگی خدا اگه پشت کسی بود که این روانیو نمیورد تو زندگیش که بخواد پشتش باشه جدا شه ...

@niniyar_3    

@niniyar_1    

@niniyar_5    

ایشون ضد دین حرف میزنن وهرچی توهین وبی احترامیه ازشون دیدم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست