2777
2789
عنوان

دلخوری از خانواده همسر

211 بازدید | 21 پست

سه ماهه عروسی کردیم زندگیم خیلی خوبه و مشکلی با هم نداریم و راضیم

ولی بعضی وقتا ک اعصابم بهم می‌ریزه از خانواده همسرم دلخورم 

تو عقد ک همش گیر دادن برای جهیزیه موقع خرید انقد استرس داشتم کلی از موهام ریخت بعد موقع عروسی هم گیر دادن کادو داماد باید جدا باشه مامانم به جای اینکه برای من سرویس طلا بخره برای همسرم زنجیر طلا خرید من خیلی ناراحت شدم هنوزم یادم نمیره چون خیلی دوست داشتم از مامانم طلا بگیرم 

حرفاشون آزارم میداد مثلا بابام برام گوشی آیفون خریده بود میگفتن بابات گوشی آیفون برات خریده باید کادو خوبی به داماد بده 

مگه وقتی اونا برای پسرشون ماشین خریدن من همچنین حرفی زدم ؟ 

حالا هم مطمئنم اگر بچه دار بشیم برای سیسمونی هم همین کارو میکنن دارم پول جمع میکنم بدم به مامانم 

اینا به کنار فقط نمی‌دونم چطوری خودمو آروم کنم و انقد خود خوری نکنم ؟ 

من آدم ارومیم هیچ وقت جوابشون ندادم ولی از درون ناراحتم همش چیکار کنم برام مهم نباشه ؟

چ خانواده پر توقع پررویی...دوری کن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر مثل منی تو

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

خانواده شوهرت لابد زیادی براتون مایه میزارن خونه و ماشین. توقع دارن خانواده تو هم براشون مایه بزارن ...

یه خونه برامون رهن کردن و یه ماشین پارس قبل از عقد ما برای پسرشون خریدن 

اونا هم درسته انجام دادن ولی ما هیچ وقت ازشون نخواستیم و خودشون برای بچشون خواستن انجام بدن ولی اونا نسبت به خانواده من همش از توقع داشتن حرف میزنن منم استرس میگیرم 

یه خونه برامون رهن کردن و یه ماشین پارس قبل از عقد ما برای پسرشون خریدن اونا هم درسته انجام دادن ولی ...

دیگ اخلاقشونه.با شوهرت صحبت کن این اخلاقشونو بزارن کنار.وگرنه برا آرامشت مجبوری قطع رابطه کنی ک اونم شاید شوهرت رازی نشه بکنی.کلا ازدواج پیچیدس.خودم الا درگیر معظلات ازدواجم  

اشتباه از خودته که به حرفاشون بها میدی و طبق میلشون پیش میریهرچی میخوان بگن اصلا اهمیت نده

واقعا سخته باهاشون در ارتباط باشی بشنوی و اهمیت ندی.یجورایی نمیشه.مگراینکه قطع رابطه بشه ک اونم شوهرا رازی نمیشن 

اشتباه از خودته که به حرفاشون بها میدی و طبق میلشون پیش میریهرچی میخوان بگن اصلا اهمیت نده

به مامانم گفتم همون موقع براش طلا نخر مثل بقیه برای من بخر ولی گوش نکرد گفت اهمیت نده سر این چیزا دلخوری پیش بیاد 

واقعا سخته باهاشون در ارتباط باشی بشنوی و اهمیت ندی.یجورایی نمیشه.مگراینکه قطع رابطه بشه ک اونم شوهر ...

اصلا اتفاقا شوهرم خیلی حساسه یبار بفهمه زنگ مامانش نزدم میگ چرا زنگ مامان خودت همش میزنی تمام رفت و آمد و زنگ زدنام از رو توقعاتشون هست اگر اینهمه حرف از توقع نمیزدن خودم دلی باهاشون ارتباط می‌گرفتم ولی چیزی ک زوری باشه دیگ دوست ندارم انجام بدم