2777
2789

دارم دق میکنم..بچه ام نه ماهش تموم شده..خیلی بهم میچسبه منم مث قبل نمیتونم خوب غذا بخورم تازگی سینمو جوری گاز گرفت که خون اومد و دو سه روز کمتر از اون سینه ام شیر دادم..الان میبنم خیلی شیرم کم شده پوشک بچه ام دو سه روزه مث قبل پر نمیشه اصن..از شیرخشک میترسم..نگین که اینهمه بچه شیر خشک میخورن..شیرخشک قندش خیلی بالاست فقط چاق میکنه..درسته ویتامیناش عالیه ولی انتی بادی هم نداره تو این مریضیا..راهنماییم کنیننن..شیرافزا خوردم ..سعی کردم بیشتر مک بزنه ..روزی سه وعده غذا میخوره ولی بازم شیراولویته چیکار کنم؟؟؟؟🥺🥺🥺🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکه شیر نداری شیر خشک باید بدی بچه کمبود وزن نگیره خودتم چیزای مقوی بخور کنارش شیر خودتو بده

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

ماهی بخور چای مایعات بخور سر سینه آت حتما پماد بزن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اکه شیر نداری شیر خشک باید بدی بچه کمبود وزن نگیره خودتم چیزای مقوی بخور کنارش شیر خودتو بده

دو سه روزه اینجوری شدم..خداروشکر وزنش خوبه برای همینم تقاضای شیرش زیاده..خودمم کم اوردم ولی تاجایی ممکنه میخوام شیر خودمو بدم

غذاهای پر خاصیت بخور 

مثل سوپ ماهیچه و

چلو گوشت و اینا 

مایعات هم‌خیلی تاثیر داره 

دلستر شیر گرم چای نبات

از مغزی جات غافل نشو

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه من پنج ماهشه

بچه سومم هست،خداروشکر شیرم خوب بود همیشه

خامه،آب گوشت،ماهیچه شیرینی خامه ای،شیرمحلی ،جو 

این ها عالیه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

و البته استراحت از همه چی مهمتره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

این حرفا چیه خدایی میزنید وقتی از چیزی اطلاع ندارید

دختر من از همون اول شیرخشکی شد هم از همه هم سناش درشت تر و استخواناش محکمتر بود هم اینکه تو دوسال اول زندگیش تو اوج کرونا فقط یک یا دوبار سرماخورد اونم خیلی سبک

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت

سلام عزیزم

رازیانه دم کردین بخورین؟

منم کاملا با شیرخشک مخالفم

سرلاک طبیعی بگیرین کلی مقویه

یه بسته بگیرین نتیجشو ببینین ولش نمیکنین

اینی که میگم سویقه....عطاری نیستها

کارخونه ایه.استاندارد داره با غذا دارو

افزودنی نداره

چون موادش پودریه بچه خیلی راحت میخوره حتی تو شیشه شیر 

@savighnininoosh4

این کانالش توی روبیکاست