2777
2789
عنوان

حرف مردم چقد براتون مهمه فکر کن تو دختری هستی که

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 65 پست
هیچی هر چی میخوان بگن مردم همیشه یه حرفی دارن پشت سرت بگن حرص نخور

منم تازه دارم زندگی میکنم گور پدر حرف مردوم نطر مردوم چشم مردوم من هر کاری هم انحام بدم واسه خدا انجام میدم گمشن مردوم  ادم باید واسه خودش زندگی کنه 

احسنت گلم چرا روت نشه در های توبه همیشه روی ما بندگان رو سیاه بازه هست گلم من هم گذشته کاری انجام می ...

مگه اختتلاس کرده یا رانت خواره یا زمین خوار و کلاهببردار و ادم فروش و یا وام های کلان گرفته فرار کرده ، توبه کنه 😅

چرا زنها همیشه خودتخریبی دارن همیشه بدهکارن به همه همیشه مقصرن همیشه عذاب وجدان دارن 

اشتباهش اینه صدشو برای پسر بدرد نخور مردم که شوهرش نبوده گذاشته 

مردسالاری اموزش میده به زنا همیشه بدهکار و شرمنده باشن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسری که بخوادت میاد خواستگاری برای پز دادن جلوی رفیقاش و پسرای دیگه نمایشت نمیده برای پسرا دوست دختر ...

بارش حق 😅

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

زشته برای یه دختر پسرها که کلا به هیچیشون نیست خودم به شخصه هیچوقت دستاویزشون نشدم کاش دخترهامون بدونن که کسی که میخوادشون میاد خواستگاریشون

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

مگه اختتلاس کرده یا رانت خواره یا زمین خوار و کلاهببردار و ادم فروش و یا وام های کلان گرفته فرار کرد ...

ببین گلم من وشما حرف همدیگر نمی فهمیم الان یکی من بگم یکی شما باعث میشه فقط به هم بی احترامی کنیم 

پس سکوت می کنم