2777
2789
عنوان

لیلة الرغائب و شب آرزوی مرگ من

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 69 پست
خیر.من از ته قلبم میتونم برات دعا کنم حالتون بهترشه و بهترینای جهان نصیبتون بشه🧡و به هرچی که میخوای ...

ممنونم عزیزم از مهربونیت انشاالله این لطفتون به خودتون برگرده و همیشه شاد باشید ♥️ 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
به خودت کمک کن..اول ناامیدی رو بکش..الان به خودت میگی فوقش میمیرم ولی قرار نیس بمیری و بااااید قوی ب ...

ممنونم از مهربونیت و لطفتون فداتون بشم شرمنده اگر من درست و حسابی حرف نمی‌زنم و تشکر نمیکنم دارم با گریه تایپ میکنم و حال روحیم اصلا خوب نیست

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرصی که مصرف میکنید قیمتش چقدره که پدرتون برای تهیه کردنش به مشکل برخورده؟

هر به ربع ویزیت ۵۰۰ هزار تومان دکتر اعصاب و تراپیست هم هردوهفته یک بار یه ساعت ۵۴۰

ممنونم از مهربونیت و لطفتون فداتون بشم شرمنده اگر من درست و حسابی حرف نمی‌زنم و تشکر نمیکنم دارم با ...

مهربون که خودتی..قوی باش دختر میگزره همه سختی میکشن بخدا ..نا امید نشو ..خوده منم اشک چشام تا یکم پیش بند نمیومد..برات آیت و الکرسی میخونم الان

??????Ya umutlar biterse

05148888شماره حرم امام رضا خواستی زنگ بزن وصل میشه به حرم حرف بزن از امام رضا بخواه یکم سبک شی🌱♥۱۴۸ ...

ممنونم ازتون 😘 ♥️ 

عزیزم زندگی همین سختی هاست .خواهشاً اراده بکنید حتی شده تو مجازی با دیگر دکتر و‌...خارج تو ارتباط با ...

کاش می‌توانستم از این خونه برم مادرم گریه می‌کنه بعد سالها اشک پدرم رو دیدم به خدا می‌گفت چیکار کنم الهی پیش مرگشون بشم حقشون فرزندی مثل من نبود پدرم با پول حلال و زحمت کشی کار کرده الان موقع استراحت هردوشونه کاش میمردم آخ خدا

ببخشید ناراحتتون کردم من تا الان تحمل کردم ولی دیگه بریدم به صاحب الزمان دیگه خسته شدم

خواهش میکنم عزیزم ، زندگی رو بنظرم بخایی معنی و مترادفش رو بگی بنظرم مساوی همین سختی ، ناراحتی ، چالش هاست ولی خوب بنظرم باید تو این راه کم نیاریانقدر بجنگی تا روی زندگی رو کم بکنی.  چن روز قبل یه  بنده خدایی تو دیوار شهر مون دنبال ، روانشناس بود گفتم اول و آخر خودت به خودت میتونی کمک بکنی بیشتر اینا ، کمک زیادی نمیتونن بکنن بعد فهمیدم و بهم گفت من تصادف چندین ساله کرده ام قطع نخاع شدم (حالا ندونستم از کدوم قسمت )ولی گفت چن ساله خودم رو با این شرایط وفق داده بودم ولی الان مدتی هست احساس میکنم کم آوردم و دنبال روانشناس خوب تو دیوار شهر مون بود . حالا میخام بگم عزیزم ، خدارو شکر که شما همچین مسائلی ندارید یه کم آراد بکنید ببینید باید چیکار بکنید و چطور خودتون به خودتون کمک میکنید و از دیگرون هم برای بهبودیتون ،بفرض دکتراو...کمک میگیرین به هر حال علم پیشرفت کرده. 

ببین واقع بین باشتو الان توی خونتونی و مشکلی داری که ما نمیدونیم و تحت فشاریفرض کن من الان این تاپیک ...

همیشه از دور که نگاه میکنم میگم ایول چطور تونستی خودت رو نکشی با این همه تحقیر بوده قرص ها رو کف دستم ریختم اما نخوردم ترسیدم

مهربون که خودتی..قوی باش دختر میگزره همه سختی میکشن بخدا ..نا امید نشو ..خوده منم اشک چشام تا یکم پی ...

زندگی برام خیلی سخت شده بیشتر از غم پدر و مادرم ناراحتم شرمنده الهی هیچوقت غم نبینید به حق بابا علی

میشه بپرسم ساکن کدوم شهر هستید؟ اگر فضولی نباشه؟

شرمنده میترسم شناسایی بشم اهل تهران نیستیم

اگر جز بیماری های خاص باشید میتونم راهنماییتون کنم از کجا کمک بگیرید

نمی‌دونم بیماری خاص هست یا نه 💔

خیلی ممنونم از محبتتون اما کاری از دست آدم های عادی برنمی‌آید فقط کار من دست خدا و اهل بیته دیگه به نظرم از دست دکترها کاری برنمیاد

زندگی برام خیلی سخت شده بیشتر از غم پدر و مادرم ناراحتم شرمنده الهی هیچوقت غم نبینید به حق بابا علی

شما هم خودت نمیخواستی که مریض باشی  و پدر مادرت نارحت شن..تو تقدیرت بوده غصه نخور درست میشا

??????Ya umutlar biterse