2777
2789
عنوان

لیلة الرغائب و شب آرزوی مرگ من

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 69 پست
میدونین موقع تولد من به سختی زنده موندم کاش ای کاش مرده بودم مادرم راحت میشد من اشک پدر و مادرم رو ب ...

اگر نمردی

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
خب دکتر نظرش چیه..دکترای خوب پیدا کن..مشکل خواهرتم همینه؟ منم وسواس فکری دارم گاهی خیلی عذاب آوره

رفتم فایده نداره نداشتن همچین مورد حادی پولش رو ندارم وگرنه میرفتم پیش دکتر عالم عباس ابن علی 💔

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونین موقع تولد من به سختی زنده موندم کاش ای کاش مرده بودم مادرم راحت میشد من اشک پدر و مادرم رو ب ...

خب به نظرت همون موقع چرا نرفتی؟ ینی تو باید موجود میشدی تو باید یه کاری تو این دنیا بکنی که اومدی با نبودت یه چیزی تو این دنیا لنگه 

تراپیستتو تغییر بده دوست عزیز هرکسی که بهت حس یاس میده بذار کنار 

من نمیدونم چرا بخودت توهین میکنی تو کسی هستی که بعد خلقتت خدا به خودش تبریک گفته!

متوجهی؟ 

خیر.

من از ته قلبم میتونم برات دعا کنم حالتون بهترشه و بهترینای جهان نصیبتون بشه🧡

و به هرچی که میخواید از خدا بهش برسید💛🌱

صلوات فرستادم برای آرامشتون

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

عزیزم ،دخترم حرفی ندارم بگم چون با دیدن این حرفت ، خیلی ناراحت شدم ویه جورایی بعنوان یه مادر شکستم ...

ببخشید ناراحتتون کردم من تا الان تحمل کردم ولی دیگه بریدم به صاحب الزمان دیگه خسته شدم 

رفتم فایده نداره نداشتن همچین مورد حادی پولش رو ندارم وگرنه میرفتم پیش دکتر عالم عباس ابن علی 💔

به خودت کمک کن..اول ناامیدی رو بکش..الان به خودت میگی فوقش میمیرم ولی قرار نیس بمیری و بااااید قوی باشی..۵۰ سال قراره زندگی کنی حتما باید خوب شی مرگی در کار نیست..زندگی خوب در انتظارته نه مرگ..بفکر درمان باش..کربلا هم میری حتما خدا بزرگه

??????Ya umutlar biterse

مطمعن باش خوب میشی چرا انقد ناامیدی دکتر خوب برو با داروی اعصاب خوب میشی چن ماهه..

فایده نداشت قرص خوردم یه ربع با دکتر اعصاب حرف زدم ۵۰۰ هزار تومان سرکوفت می‌شنوم نمیتونم برم سرکار با وجود این بیماری

به سال دیگه این موقع فکر کن حتی برو تاپیک اولتو بخون ایا حال اون موقعت با الان یکی بوده؟مطمئن باش حا ...

خیلی فرق کردم می‌دونم همه اینها لطف اهل بیت بوده اما دیگه نمیشه صبر کرد شرایط حاد شده کاش می‌توانستم از خونمون برم کاش مشهد زندگی میکردم 💔

وسواس فکری عملی حاد که الان به جسمم زده تکرر ادرار دارم و وقتی استرس میگیرم خودم رو.... خیلی سخته یه ...

عزیزم زندگی همین سختی هاست .خواهشاً اراده بکنید حتی شده تو مجازی با دیگر دکتر و‌...خارج تو ارتباط باشین مسأله تون رو طرح بکنید و مدارک هر چی دارید ارسال کنید ان شا..یه فرجی حاصل میشه ناامید نشید بخایید میتونیدو می‌دونم تو کنار ناامیدی ها ، خستگی ها و....یه نفر باید باشه بهتون انگیزه بده که متاسفانه پدر تون بنا به دلایل هایی، ایشون هم کم آورده و بنظرم خونواده شما احتیاج بیشتر به یه حامی انگیزشی داره که این بحران ها رو سپری بکنید . 

خیلی فرق کردم می‌دونم همه اینها لطف اهل بیت بوده اما دیگه نمیشه صبر کرد شرایط حاد شده کاش می‌توانستم ...

ببین واقع بین باش

تو الان توی خونتونی و مشکلی داری که ما نمیدونیم و تحت فشاری

فرض کن من الان این تاپیک رو پست میکردم به من چه ایده ای میدادی؟

خب به نظرت همون موقع چرا نرفتی؟ ینی تو باید موجود میشدی تو باید یه کاری تو این دنیا بکنی که اومدی با ...

اصلا تراپیستم رو دوست ندارم به امام رضا گفتم چقدر شکستم از اینکه آدم عادی نیستم اما میگن کارش خوبه توی زمینه وسواس 

کارم تموم شده به نظرم توی این دنیا وجودم باعث آزار دیگرانه یه روز افتخار خانوادم بودم زندگی زیر دست من بود همه کاری میکردم با وجودی که فقط ۱۸ سالم بود ناگهان مریض شدم به ذلت افتادم نمی‌دونم چی شد حسرت گذشته رو میخورم