2777
2789
عنوان

لیلة الرغائب و شب آرزوی مرگ من

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 69 پست
خواهش میکنم عزیزم ، زندگی رو بنظرم بخایی معنی و مترادفش رو بگی بنظرم مساوی همین سختی ، ناراحتی ، چال ...

خیلی خیلی ممنون از محبتتون که وقت گذاشتید و برام نوشتید انشاالله همیشه سلامت باشید بله زندگی همینه چاره ای نیست شکر ♥️ 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
ایه اکرسی رو با زعفران و گلاب کف دست بنویسید بعد با لیس زدن بخورید انشالله خوب میشید تجربه شده

ممنونم ازتون 😘 ♥️ 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما هم خودت نمیخواستی که مریض باشی و پدر مادرت نارحت شن..تو تقدیرت بوده غصه نخور درست میشا

قربونتون برم و مرسی از اینکه بهم دلگرمی میدید الهی این مهربونیتون به خودتون برگرده 😘♥️♥️

کاش می‌توانستم از این خونه برم مادرم گریه می‌کنه بعد سالها اشک پدرم رو دیدم به خدا می‌گفت چیکار کنم ...

خدا نکنه عزیزم ، گریه ی پدری به اون سن و سال ، خیلی سخته  و چون خودم هم سنم بیشتره ، درکشون میکنم ولی هیچ پدر و مادری حاضر نیست به اصطلاح خار ، به پای بچه اش بره چه برسه اون حرف رو بگه مسلما تو این زندگی ، مسایل دیگه هم اقتصادی و...هم دخیله . اگه زندگی نه فقط شما ، بلکه همه افرادی که بنوعی مشکل دارن یه حامی خونوادگی و دکتر و...چه برای جسم انسان چه روح انسان و چه مالی بود حقیقتا جامعه ی ما ، افرادش اینهمه اینطور افسرده و از نظر روحی داغون نبودن که متاسفانه تو جامعه ی ما این جور حمایت های دولتی ، فعلا رویایی بیش نیست و این بار از هر لحاظ به دوش خونواده ، فشار میاره . 

خدا نکنه..خدا خوشحالی از ته دل بهت بده و مشکلتو حل کنه به حق این شب

ممنونم ازتون الهی به حق این شب عزیز حاجت روا باشید و حضرت زهرا دستتون رو بگیرن♥️

خیلی خیلی ممنون از محبتتون که وقت گذاشتید و برام نوشتید انشاالله همیشه سلامت باشید بله زندگی همینه چ ...

خواهش میکنم گلم ، امیدوارم یه روز و اون هم بزودی تاپیک خوشحال و امیدوار کننده بزنی و تگ کنی و برامون خبر های خوب بیاری . خواهشاً ناامید نشو و همیشه دنبال راه و چاره برا بهبودیتون باش حتی شده علم و دکترای اینجا جواب نگیرین پیگیر درمان از کشورهای دیگه باش حتی شده یه سفری هم برا درمان برین به هر حال تو این راه مسایل مالی هم پیش خواهد اومد که بوقتش ، اونم راه حل خودش رو داره واسه خودت انگیزه بده و تو این راه علاوه بر خودت ، به خواهرت هم روحیه و انگیزش بده .

خدا نکنه عزیزم ، گریه ی پدری به اون سن و سال ، خیلی سخته و چون خودم هم سنم بیشتره ، درکشون میکنم ول ...

بله خیلی برام سخت هست گریه پدر و مادرم رو ببینم راستیتش من ناخواسته بودم و بارها سرکوفت این قضیه رو شنیدم خیلی خسته و خورد شده ام حق من توی این زندگی این نبود حتی اگر آدم خوبی نیستم آدم بدی هم نبودم من خیلی وقته از این زندگی دست شستم شرمنده امشب ناراحتتون کردم ممنونم از لطف و مهربانی و محبتتون که مثل یه مادر به حرفام گوش دادید من خیلی وقته نتونستم با مادرم درد و دل کنم میترسم بیشتر غصه دار و مریضش کنم الهی به حق حضرت زهرا خدا دستتون رو بگیره و فرزندانتان عاقبت بخیر بشن♥️🙏😘

خواهش میکنم گلم ، امیدوارم یه روز و اون هم بزودی تاپیک خوشحال و امیدوار کننده بزنی و تگ کنی و برامون ...

انشاالله یه روز تایپیک بزنم توی بین الحرمین نشستم اونجا آماده مرگم و راضی هستم به رضای خدا که من رو ببره به حق حضرت زهرا شما مادرید دعا کنید به آرزوم برسم