2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پولشو ندارم متاسفانه

متاسفانه ، در کشور ما نخاله ها پیشرفت می کنن . اگه اینطوریه ، ببین میتونی یه کاری درست کنی که مال خودت باشه و نخاله بالا سرت نباشه؟ من کارمندم ، به خدا قسم ، به کهکشان‌ها و ستاره ها قسم ، اونهایی که جای مهمی هستند ، مغزشون از فندق هم کوچکتره . سعی کن اگه جوون هستی،  یه شغل به علاقه و استعداد خودت بساز . من زندگیم تباه شد ، 

امیدوارم با استعداد،  و مهم تر از اون ، صداقت و عمل برای خدا ، در جای خوبی در این دنیا قرار بگیرید

خیلی دلم به راه اکادمیک اونم تو ایران خوش نیست در حیطه هنر

ی بنده خدایی طراحی دوخت خوند

اوضاعش اینجا عالی

مهاجرت کرد اونجا عالی تر

بهونه نیار، دنبال رشد و پیشرفت باشی داخل لجنزار هم رشد می‌کنی

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
ی بنده خدایی طراحی دوخت خونداوضاعش اینجا عالیمهاجرت کرد اونجا عالی تربهونه نیار، دنبال رشد و پیشرفت ...

نه ، هیچ گنی در لجن رشد نمی کنه ، ایران استعداد کش هست ، آمار مهاجرت ها را دنبال نمی کنید ؟

دانشگاه نرفتم کنکور تجربی دادم قبول نشدم

استعداد داشتن،  به مدرک تحصیلی و .. ربط کمی داره ، تو خودت متوجه هستی که شاید برخی کارها رو بهتر از دیگران انجام میدی ، همین استعداد هس ، کار دولتی با کار برای دیگران انجام بدی ، فرقی نمی کنه ، اونها ازت یک سطح کار نازل میخان که کارشون  راه بیوفته ، تو ایران ، باید خودت ارباب خودت باشی و با کمک دوستان ، کم کم راه می افتی . آن شا الله