2777
2789
عنوان

کیاازدست شوهرناراحتن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 27 پست
ن ازش بدم میاد ..فقط چون اهل محبتم فکر میکنه دوسش دارم ..‌چون انتخابم اشتباه بود

کس دیگ ای توزندگیت هست ؟من بایه زورگوعصبی طرفم به ته رسیدم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کس دیگ ای توزندگیت هست ؟من بایه زورگوعصبی طرفم به ته رسیدم

ن بابا من تو همین همسرم  موندنم چ برسه یکی دیگ ..همسرم چ گلی ب سرم زده یکی دبگ بزنه ...

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
همسر منم به شدت وابسته یت به خانواده اش همیشه هم بهش گفتم ای کاش ازدواج نمیکردی چون اینجور افراد هم ...

باورکن من نمیخوام از خانوادش جداش کنم حتی هرشب درحدنیم ساعت سرمیزنه هرشبا ولی وقتی برنامه های منو بهم میزنه بخاطراوناخیلی ازش دلخورمیشم اگر کارواجب داشتن درک میکردم ولی دلایل پیش پا اوفتاده منوول میکنه میره کارشون راه بنداره

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
باورکن من نمیخوام از خانوادش جداش کنم حتی هرشب درحدنیم ساعت سرمیزنه هرشبا ولی وقتی برنامه های منو به ...

بله منم هم همینجورم  شما را نمیدونم ولی در ازدواج های سنتی این اتفاق زیاد میافته من سنتی ازدواج کردم

بله منم هم همینجورم شما را نمیدونم ولی در ازدواج های سنتی این اتفاق زیاد میافته من سنتی ازدواج کردم

امیدوارم شوهرتون یک روزی پی ب اشتباهاتش ببره همچنین شوهرمن دارم ازش فاصله میگیرم خودشم شاکیه میگ جدیدا سردی تحویل نمیگیری

امیدوارم شوهرتون یک روزی پی ب اشتباهاتش ببره همچنین شوهرمن دارم ازش فاصله میگیرم خودشم شاکیه میگ جدی ...

بله متاسفانه جدایی میاره حالا من نمیدونم شوهر شما تا چه حدی پیش میره ولی من روزهایی که میتونستم باهاش خوش باشم اون اولویتش خانواده اش بود وقت هایی که میشد با هم بریم بیرون اون اولیوتش خانواده بود و .... و به مرور باعث شد من دیگه دوسش نداشته باشم و متاسفانه خانم ها وقتی مهر مردی از دلشون بیرون بره دیگه نمیشه کاریش کرد ،بعد ۱۷ سال تازه متوجه شده باید  در کنار خانواده اش زنش هم دوست داشته باشه این چند سالی هست خیلی داره تلاش میکنه ولی حیف محبتی که به موقع نباشه بدرد نمیخوره چون دیگه نمیتونی ۱۷ سال پیش من را بهم برگردونه .

امیدوارم شوهرتون یک روزی پی ب اشتباهاتش ببره همچنین شوهرمن دارم ازش فاصله میگیرم خودشم شاکیه میگ جدی ...

شوهرم به شدت مرد خوبی و آروم و خوش اخلاق ولی متاسفاته وابستگی داره همه چیز را خراب کرده 

شوهرم به شدت مرد خوبی و آروم و خوش اخلاق ولی متاسفاته وابستگی داره همه چیز را خراب کرده

خداروشکرباز اخلاقای خوبو داره

شوهرمن سعی میکنه ملایم باشه ولی نمیتونه صداشو بالانمیبره ولی ب شدت کم حوصله عصبیه خیلیم کنترلگر زورگو هس بهترین مرددنیاوقتیه ک طبق میل اون باشم باکوچیک ترین نظرمخالف یک لجبازیه ک نگوجهم درست میکنه 

معلومه به همسرت رو دادی حسابی بااین مدل رفتار بری جلو سوارت میشن این بار ک نادیده گرفت قشنگ تلخ شو و ...

خاک برسرم با روحیه لطیفی ک دارم دلم نمیاد دلش بشکنم ولی اون ب وقتش سنگدل میشه بله خیلی رو دادم استری هم دادم علاوه بررو

بله متاسفانه جدایی میاره حالا من نمیدونم شوهر شما تا چه حدی پیش میره ولی من روزهایی که میتونستم باها ...

شوهرمن نمیزاره خانوادش بهم تو بگن ولی درعوض خودش یه تنه ب جای همه ظلم میکنه

خاک برسرم با روحیه لطیفی ک دارم دلم نمیاد دلش بشکنم ولی اون ب وقتش سنگدل میشه بله خیلی رو دادم استری ...

با دوتا خانم تو اقوام خودت ک زبر و زرنگن و گرگ و شوهرشون زیر دستشون هست  نه مادرو خاهرت هااا

بپر و رفت وآمد کن  چیزی از زندگیت نگو. همین ک رفت و آمد کنی ۴ بار خود ب خود یاد میگیری گرگ میشی 

فقط همین یک راه را داره 

اگ رفتارتون عوض نکنی قافیه را باختی دختر