اولویت اول همسرتون کیه خانواده ای ک درست کرده یعنی شما بچه هاتون یا خانواده ای ک ازش اومده یعنی پدرمادربرادرخواهر ؟
نزدیک ب یکماه قراره یه چیزی برای خونه بخره با اینکه واجبه هروز امروز فردا میکنه دوهفته اخیر بعداز کارش میره ب داداشش کمک بده تعمیرات دارن بهش گفتم دوساعت وقت بزار برای کارخونه خودت اینم کاره حساب میشه برگشت بهم گفت دوروز صبرکنی نمیمیری ک اولین بارش بود همچین چیزی شنیدم ازش بعدم گفت خب خسته کوفته حوصلم نشد برم منم گفتم هرروز مثل دوساعت دیگ میومدی یه امروزم سر هرروز دیرمیومدی کارخونه انجام میشد
همسر منم به شدت وابسته یت به خانواده اش همیشه هم بهش گفتم ای کاش ازدواج نمیکردی چون اینجور افراد هم خودشون به شدت اذیت میشن هم شریک زندگیش .همیشه با خودشون در جنگ هستن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
همسر منم به شدت وابسته یت به خانواده اش همیشه هم بهش گفتم ای کاش ازدواج نمیکردی چون اینجور افراد هم ...
باورکن من نمیخوام از خانوادش جداش کنم حتی هرشب درحدنیم ساعت سرمیزنه هرشبا ولی وقتی برنامه های منو بهم میزنه بخاطراوناخیلی ازش دلخورمیشم اگر کارواجب داشتن درک میکردم ولی دلایل پیش پا اوفتاده منوول میکنه میره کارشون راه بنداره
امیدوارم شوهرتون یک روزی پی ب اشتباهاتش ببره همچنین شوهرمن دارم ازش فاصله میگیرم خودشم شاکیه میگ جدی ...
بله متاسفانه جدایی میاره حالا من نمیدونم شوهر شما تا چه حدی پیش میره ولی من روزهایی که میتونستم باهاش خوش باشم اون اولویتش خانواده اش بود وقت هایی که میشد با هم بریم بیرون اون اولیوتش خانواده بود و .... و به مرور باعث شد من دیگه دوسش نداشته باشم و متاسفانه خانم ها وقتی مهر مردی از دلشون بیرون بره دیگه نمیشه کاریش کرد ،بعد ۱۷ سال تازه متوجه شده باید در کنار خانواده اش زنش هم دوست داشته باشه این چند سالی هست خیلی داره تلاش میکنه ولی حیف محبتی که به موقع نباشه بدرد نمیخوره چون دیگه نمیتونی ۱۷ سال پیش من را بهم برگردونه .
شوهرم به شدت مرد خوبی و آروم و خوش اخلاق ولی متاسفاته وابستگی داره همه چیز را خراب کرده
خداروشکرباز اخلاقای خوبو داره
شوهرمن سعی میکنه ملایم باشه ولی نمیتونه صداشو بالانمیبره ولی ب شدت کم حوصله عصبیه خیلیم کنترلگر زورگو هس بهترین مرددنیاوقتیه ک طبق میل اون باشم باکوچیک ترین نظرمخالف یک لجبازیه ک نگوجهم درست میکنه