2777
2789

چرا یکساله فکر اون کسی ک مث‌ یه تیکه آشغال رهام کرد و پاک نمیکنم؟‌چرا بااینکه میدونم کل زندگیشو بهم دروغ گفته بود و دوسم نداشت و بازیم داد بازم پیگیرشم و دوسش دارم؟‌چرا بااینکه الان یکی دیگه تو زندگیمه اما بازم دلم گیر اون بی ارزش و عوضیه ک‌ولم کرد؟ کلافم خستم بریدم تموم شدم همتون یکی یه فحش به من بدید لایق شنیدنشم

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه فرصته که خودت رو بهتر بشناسی و خودسازی کنی چرا به این جنبه مثبتش نگاه نمیکنی و ازش استفاده نمیکنی

از فرصت و جنبه گذشته خول شدم روانی شدم معلوم نیست چمه

باید به ویژگیای بد طرف فکر کنی، زیاااد

بد؟ من فقط غرق روزاییم ک باهاش خاطره ساختم غرق اون روزایی ک همش محبت میکرد الکی نگرانم میشد غرق‌اون روزی ک تو چشام زل زد گف تا اخرین نفسم دوست دارم وای وای واییییی😭

کارم از ایشالا و ماشالا گذشته یکی بایدبیاد بزنه در گوشم از این نجاست بیدارشم

هیچ وقت وارد رابطه ای نشو که یک بار ازش گذشتی 

نه تو دیگه برای اون ادم سابق هستی نه اون برای تو 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

هیچ وقت وارد رابطه ای نشو که یک بار ازش گذشتی نه تو دیگه برای اون ادم سابق هستی نه اون برای تو

چن وقت پیش فکرکنم غرورشو زیر پا گزاشت و پیام داد و یه سری توضیحارو داد و گف‌برگردیم به هم من زدم بلاکش کردم من احمق کاش بلاکش نمیکردم کلی‌ام بهش بد گفتم کااااش باز یبار‌دیگه میدیدمش