گوشیش رمز داره و بهم نمیگه با چهره باز میکنه نمیتونم یواشکی ببینم رمزشو… همراه من ایرانسل من نصب کنم پیام میره بهش ازم دوره هم فعلا چیکارکنم راهی هست؟؟ خیلی میخوام بدونم دیشب ک نیومد خونه با اون زنه خراب بوده چون اون زنی ک باهاش بهم خیانت کرد دیروز اومده بود شهرمون و شوهرم هم دیشب ساعت۱۲شب غیب شد تا صبح لطفا راهکار بدین بدون اینکه ب گوشی شوهرم نیاز باشه بتونم ببینم با کی تماس گرفته یا پیام داده
باید یواشکی الکی خودتو تو آشپزخونه مشغول کن زیر چشمی ببین رمز رو یاد بگیر یا هم کلا گوشیرو بردار تو مهمونی یا یه محیط بیرون فک کنه دزدیده شده ببر بده زود موبایلی باز کنه ببین البته اگه پاک نکنه بعدشم بنداز جای حتما یکی برمیداره یا پس میده یا نمیده دیگه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ولی یه چیزی بگم خواهرانه تا کی میخوای شکاک سی خودتو نابود کنی یکبار ول کن تموم کن ارزش نداره اینهمه خودخوری کنی آدمی که رفیق باز باشه شب خونه نیاد اهل زندگی نیس
ولی یه چیزی بگم خواهرانه تا کی میخوای شکاک سی خودتو نابود کنی یکبار ول کن تموم کن ارزش نداره اینهمه ...
درسته فقط ازین بدم میاد که بعد من بره با همینا بگیرتشون تازه میخواد یکم وضع مالیش خوب بشه اینهمه من ساختم بعد یکی بیاد لقمه آماده بگیره تو شهر خیلی کوچیک هستیم هرروز بعد برم بیرون باهاش رو به رو میشم😔
باشه عزیزم خیلی ممنونم ک راهنمایی کرده صبر ندارم تا گیرش بیارم و گوشیش بردارم
یه راهی هم هست وقتی اومد خونه با یک شماره ناشناس به زنه پیام بده بگوفلانی هستم اسم شوهرتو زنم فهمیده اون شب با تو بودم تو خونه جنگ افتاده گوشیمو شکست الان با خط فلانی پیام دادم اسم یه رفیق صمیمی شوهرتو بگو بعدش بگو نکنه تو خبر رسوندی قصدت نابودی زندگی من بود یه غلطی کردم اون روز تورو دیدم فک کردی خبریه واقعا که از تو بعیده یجوری است بده که طرفو عصبانی کنی بعد دقت کن ببین به شوهرت کسی پیام میده یانه یا زنگ میزنه اگه زنگ یا پیام اومد به شوهرت از خونه زد بیرون بدون پس حدست درست بود فقط اون خط که پیام میدی مواظب باش تو هیچ برنامه مجازی عکس فلان نداشته باشه یا به اسم دختر نباشه که طرف بفهمه توی