2777
2789
عنوان

چجوری مچش بگیرم راهکار بدین زرنگا

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 61 پست
از کجا بدونم دیشب باهاش بوده یا ن

باید یواشکی الکی خودتو تو آشپزخونه مشغول کن زیر چشمی ببین رمز رو یاد بگیر یا هم کلا گوشیرو بردار تو مهمونی یا یه محیط بیرون فک کنه دزدیده شده ببر بده زود موبایلی باز کنه ببین البته اگه پاک نکنه بعدشم بنداز جای حتما یکی برمیداره یا پس میده یا نمیده دیگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی یه چیزی بگم خواهرانه تا کی میخوای شکاک سی خودتو نابود کنی یکبار ول کن تموم کن ارزش نداره اینهمه ...

درسته فقط ازین بدم میاد که بعد من بره با همینا بگیرتشون تازه میخواد یکم وضع مالیش خوب بشه اینهمه من ساختم بعد یکی بیاد لقمه آماده بگیره تو شهر خیلی کوچیک هستیم هرروز بعد برم بیرون باهاش رو به رو میشم😔

باشه عزیزم خیلی ممنونم ک راهنمایی کرده صبر ندارم تا گیرش بیارم و گوشیش بردارم

یه راهی هم هست وقتی اومد خونه با یک شماره ناشناس به زنه پیام بده بگوفلانی هستم اسم شوهرتو زنم فهمیده اون شب با تو بودم تو خونه جنگ افتاده گوشیمو شکست الان با خط فلانی پیام دادم اسم یه رفیق صمیمی شوهرتو بگو بعدش بگو نکنه تو خبر رسوندی قصدت نابودی زندگی من بود یه غلطی کردم اون روز تورو دیدم فک کردی خبریه واقعا که از تو بعیده یجوری است بده که طرفو عصبانی کنی  بعد دقت کن ببین به شوهرت کسی پیام میده یانه یا زنگ میزنه اگه زنگ یا پیام اومد به شوهرت از خونه زد بیرون بدون پس حدست درست بود فقط اون خط که پیام میدی مواظب باش تو هیچ برنامه مجازی عکس فلان نداشته باشه یا به اسم دختر نباشه که طرف بفهمه توی

یه راهی هم هست وقتی اومد خونه با یک شماره ناشناس به زنه پیام بده بگوفلانی هستم اسم شوهرتو زنم فهمیده ...

چه فکر خوبی واقعا من تا فردا همه این کار هایی ک گفتین بهش فکر میکنم هرکدوم شد یکیشو انجام میدم مرسی گلم ک وقت گذاشتین

فقط بنظر شما با این چیزایی ک گفتم واقعا شوهرم باهاش بوده؟

اول ازدواجمون بود نتونستم قول داد تکرار نشه الان بهش گفتم چرا دیشب نیومدی جواب ندادی گفت از این اخلا ...

از اون جایی که بنده به این نوع ادبیات آشنایی کامل دارم بنا به تجربه می گم بله فکرش جای دیگه اس