2777
2789
عنوان

چجوری مچش بگیرم راهکار بدین زرنگا

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 61 پست
درسته فقط ازین بدم میاد که بعد من بره با همینا بگیرتشون تازه میخواد یکم وضع مالیش خوب بشه اینهمه من ...

بهتر از اینه که یک عمر با چنتا بچه بسوزی الان شاید سنت کمه بعدش به یکی دوتا بچه میگی کاش اون زمان جدا میشدم بچه هام هم نبودن که بدبخت بشن درضمن یادت باشه به تو خیانت کرد مطمئن باش هرکیرو هم بگیره به اونم خیانت میکنه رسم زمونه همینه

چه فکر خوبی واقعا من تا فردا همه این کار هایی ک گفتین بهش فکر میکنم هرکدوم شد یکیشو انجام میدم مرسی ...

آره مطمئنم کاملا تابلو هس اون شبی که اون زن اومده از خونه زده بیرون گوشی هم جواب نداده اگه بقول خودت که میگی امروز هم پیش رفیقاشه زنگ زدم جواب داد پس دیروز با اون بوده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره