2777
2789
عنوان

چرا وقتی ب نامزدم گفتم پریودم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خوبه که بنظرم 😁😂😂البته اگه کلا ادم خجالتی ای نیست چون پسرای این دور و زمونه خیلی پرروان😔

خجالتیه🤦🏻‍♀️😂

تا ۶ ماه اول بیرون میرفتیم میخواست دستمو بگیره اجازه میگرف منم با تعجب فقط نگاش میکردم🤣🤣

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

چیکارمیکنه دیگه😂

راجب پریود ک هیچی نمیدونس فق یچی تو ذهنش بود ک خون میاد بعد هربار گیج بازی درمیاورد من میگفتم مهدییییی دلم درد میکنههههه😭😭😭

اون میگف دلت چ ربطی ب پایین داره؟😐

بنده خدا فک میکرد اون پایین زخم میشه خون میاد🤣🤣🤣

خجالتیه🤦🏻‍♀️😂تا ۶ ماه اول بیرون میرفتیم میخواست دستمو بگیره اجازه میگرف منم با تعجب فقط نگاش میکر ...

وای🤣🤣بامزس ولی

خیلی کمن اینطور پسرا خوشبخت شین الهی😍💖

راجب پریود ک هیچی نمیدونس فق یچی تو ذهنش بود ک خون میاد بعد هربار گیج بازی درمیاورد من میگفتم مهدییی ...

شوهر منم هیچییییی نمیدونست از پریود 

میگفت خب چرا هفت روز خون میاد؟ زووور بزن که همش امروز بیاد دیگه فردا راحت باشی😐😐😐😂

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
شوهر منم هیچییییی نمیدونست از پریود میگفت خب چرا هفت روز خون میاد؟ زووور بزن که همش امروز بیاد دیگه ...

وای خیلی خوبن ایناااا😂😂😂

والا انگار ببخشید گوزه 😐۳ ساله ازدواج کردیم هنوزم بعضی وقتا گیج میزنه

تشبیهت خیلی قشنگههههه😂😂😂

وای خدایا پس منم هنو کلی کار دارم باهاش🤦🏻‍♀️😂