2777
2789
عنوان

جریان گروگانگیری رو شنیدید

484 بازدید | 19 پست

چقدرر وحشتناکه

خبر انلاین زده 9 نفر رو تو خونه خودشون 29 ماه گروگان گرفتن با زور و تهدید و شکنجه تمام املاک و داراییشون رو وکالتی گرفتن در این مدت مادر خانواده هم پیششون فوت کردن تازه گروگانگیرها هم سابقه قبلی داشتن برید بخونید با وجود اینکه خیلی از جنبه های داستان رو نزده ولی خیلی وحشتناکه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجا هست؟

شهر رشت

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
کاش از چطوری ازاد شدنشون و اینکه گروگانگیرا کجا رفتن هم می‌گفت

حسم میگه گروگانگیرها دستگیر نشدن فرار کردن چون به خاتمه کارشون نزدیک شده بودن

فامیل نداشتن که پیگیر بشن تو مدت گروگانگیری؟!

برو بخون فامیل که تماس میگرفتن با زور چاقو مجبور میکردن بپیچونند

برو بخون فامیل که تماس میگرفتن با زور چاقو مجبور میکردن بپیچونند

آخه چجوری شک نکردن ۳ساااال؟ 

تو این ۳ سال هیچ کس نیومده خونه اینا؟ همسایه ها شک نکردن؟

یکم عجیب غریبه این ماجرا واسم

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
چطور ممکنه یعنی همسایه و دوست فامیل کسی سراغشون نگرفت؟؟؟

کل داستان رو نوشته من هر چی فیلم ترسناک دیدم تا حالا به این نمیرسه

دائم بهشون دارو میزدن کسی می اومد دم در بهش زنگ میزدن با دوربین دیدم اومدید ولی ما نیستیم