2777
2789
عنوان

جریان گروگانگیری رو شنیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 19 پست
آخه چجوری شک نکردن ۳ساااال؟ تو این ۳ سال هیچ کس نیومده خونه اینا؟ همسایه ها شک نکردن؟یکم عجیب غریبه ...

اینها قبلا هم گروگان گرفته بودن تجربه داشتن یه زن که حتی قبلا به خونه اینها رفته بود قبلا صاحب کارشو گروگان گرفته بود

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
کل داستان رو نوشته من هر چی فیلم ترسناک دیدم تا حالا به این نمیرسهدائم بهشون دارو میزدن کسی می اومد ...

کدوم سایت نوشته برم بخونم :( 

باورم نمیشه تو شهر زیبای من همچین اتفاق وحشتناکی افتاده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی ۳ سال مداوم تو خونه اونا بودن و باهاشون زندگی میکردن؟یعنی اونا ۲۹ماه دوم اوردن و زیر بار وکالت ...

ظاهر خانواده سرشناسی تو شهر هستن تمام ابعاد داستان رو که نمیان افشا کنند ولی کارتهای بانکی شون رو گرفته بودن پول میکشیدن شما برید بخونید 

وقتی میگه باید در دستشویی باز میبود تا اینها دستشویی کنند

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*