2777
2789
عنوان

سرم آی وی آی جی

3274 بازدید | 12 پست

سلام

دوستان من ی سرم آی وی آی جی خریدم 5.500.000

متاسفانه برا بارداری نتیجه نگرفتیم و از طرفی این سرم فقط تا دهم اردیبهشت انقضا داره

میشه ازتون خواهش کنم اگه کسی اورژانسی نیاز داره اطلاع بده من این سرم رو بفروشم.

ممنونم

مراکز ناباروری شهرتون ببرین.

شاید کسی که وضع مالی خوبی نداره بهتون معرفی کنن کمتر بخرن ازتون.باید خیلی کمتر بدی.چون کسی که بخواد همین مبلغ بخره میره داروخونه میگیره که مطمئن تره..

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مراکز ناباروری شهرتون ببرین. شاید کسی که وضع مالی خوبی نداره بهتون معرفی کنن کمتر بخرن ازتون.باید خ ...

من خودم به سختی گیر آوردم داروخونه ها هم حتی ندارن. فقط هلال احمر میده اونم با مدارک سقط. فقط متاسفانه باردار نشدم ک استفاده کنم. باز هم ممنون از راهنماییت

من خودم به سختی گیر آوردم داروخونه ها هم حتی ندارن. فقط هلال احمر میده اونم با مدارک سقط. فقط متاسفا ...

دارو تو بارداری استفاده میشع؟ برای جلوگیری از سقطه؟؟ اگر اره  نمیشد هروقت باردار شدی بخری که اینقد ضرر نکنی؟

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
دارو تو بارداری استفاده میشع؟ برای جلوگیری از سقطه؟؟ اگر اره  نمیشد هروقت باردار شدی بخری که ای ...

من آی یو آی کردم دکترم گفت از همین حالا دنبال سرم باش. تا بعد مثبت شدنت حتما بزنی. منم به سختی با کلی رای زنی گرفتم ولی دیدم زیاد انقضا نداره از طرفی هم مثبت نشدم. حالا میخام بدمش به کسی ک نیاز داره. اگه انقضا ش زیاد بود نگهش میداشتم تا وقتی باردار شدم.اخه حیفه از انقضاش بگذرهخیلیا به این سرم نیاز دارن گیرشون نمیاد. 

من آی یو آی کردم دکترم گفت از همین حالا دنبال سرم باش. تا بعد مثبت شدنت حتما بزنی. منم به سختی با کل ...

پس ب دکترت بگو حتما بیمارهایی رو میشناسه که نیاز دارن ب این دارو.

انشاءالله بهترین اتفاق ها برات بیوفته

من خودم به سختی گیر آوردم داروخونه ها هم حتی ندارن. فقط هلال احمر میده اونم با مدارک سقط. فقط متاسفا ...

سلام دوستان عزیزم من چطوری میتونم این دارو رو‌گیر بیارم دو ماه دنبالشم قبل انتقال بزنم ، لطفا لطفا دوستان راهش رو‌بهم‌بگین من شهرستانم میگن برو‌ تو نوبت اگه تهران داروخانه هلال بهم میده مه بیام تهران بگیرم 

ممنون میشم راهنمایی کنید