2777
2789
عنوان

با عرض معذرت اسهال نوزاد ۴ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 8977 بازدید | 24 پست
مرسی هزیزم لطف کردی من چون همش یه چیز جدید به غذاش اضافه میکنم خیلی میترسم حساسیت بده نفهمم

خواهش میکنم گلم نشونه های حساسیت اینا هست:استفراغ

سکسکه ی شدید بعد از غذا

رگه های خونی در مدفوع

اسهال شل و چسبنده و کشدار

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حساسیته کش دار نشونه حساسیت غذاییه سبز قدیمیا میگفتن چاییده ولی تجربه من حساسیت بود و اینکه ش ...

یعنی راهی نیست خوب شه.باید صبر کنم؟قبلا هم شده بود ولی خوب شد دوباره ایتجوری شده

خواهش میکنم گلم نشونه های حساسیت اینا هست:استفراغ سکسکه ی شدید بعد از غذا رگه های خونی در مدفوع ا ...

اهان مرسی.خب خداروشکر تا حالا دخترم اینجوری نشده فقط بهش چند وقت پیش سیب دادم مدفوعش شد ۴بار در روز ترسیدم دیگه بهش ندادم

عشقم همه کسم دخترم😍😍
یعنی راهی نیست خوب شه.باید صبر کنم؟قبلا هم شده بود ولی خوب شد دوباره ایتجوری شده

عزیزم به غذا خوردن ک بیفته بهتر میشه من بردمش دکتر داروش داد ولی خوب خوب نشد تا دوره اش گذشت

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
ممنونم.حتما اینکارو میکنم

پودر گیاهی محدوده سن نداره از نوزاد تا پیر..رو پاکت طریقه مصرف رو زده چند قاشق حل کنی تو آب.. ولی من همیشه همینجوری یه قاشق مرباخوری تو نلبکی حل میکنم یه قاشق میدم درجا خوب میشه.. قبلا پاکتشو ۵تومن دونه ای ۵۰۰ میخریدم..شاید الان گرونتر شده.. یه دونه برای چند دفعه اش بسته..

از داروخونه پلانتاژل بگیر.. پسر من از بدو تولد اسهال داشت.. یه بار بخوره در جا خوب میشه .. شکمش رو ه ...

سلام دوست عزیز منم الان این مشکل برام پیش اومده امروز شش روزه نوزادم اسهال هست دوهفته پیش اینطوری شد بردم بیمارستان بعد معاینه آزمایش مدفوع گفتن یک شربت زینك بده بابک وان لایت سیب دو روزه خوب شد ولی الان دوباره که اسهال شده میدم تاثیر ندارن دکترم میگه طبیعی چیکارکنم راه حلی ندارین

گفت اگه خوب نشد دوروزه ببر ازمایش بده.کلا این دکتره دارو نمیده تا جایی که بشه.خخ

مامانم مدفوع سبز رو میگه از سرماخوردگی و یخ کردن پهلوها میشه 

به نظر من چربش کن ماساژش بده و بعدم حوله گرم بزار بهش