2777
2789

دوستان من به این چیزا اعتقاد ندارم حتی آدم بی مذه‌.ب.ی هم هستم ولی این اتفاق بارها برام افتاده و چند روز پیش هم مجدد افتاد یه آقایی یه حرفی در موردم زد بشدت از نظر روحی بهم ریختم و حس تنفر شدیدی نسبت بهش پیدا کردم جوری که نفرینش کردم متاسفانه دیروز خبر دار شدن بخاطر بیرون زدگی شدید کمرش افتاده رو تخت و دیگه نمیتونه بلند بشه دکترا گفتن هرچه سریع تر باید عمل بشه 

این فقط یکی از اتفاقات پیش اومدس چند سال پیش هم یکی میخواست بهم تج... کنه تهدیدم کرد منم نفرت و نفرین نسبت بهش داشتم دو روز بعدش تصادف خیلی بدی کرد توی فاصله کوتاهی دوتا از نزدیکانشم از دست داد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ جالب فک میکردم فقط من این مدلی ام!

نامزد سابقم با یه خانوم مطلقه بهم خیانت کرد انقدر حالم بدشد از ته دل نفرینشون کردم ک مریضیه لاعلاج بگیرن  خانومه سرطان گرفت و..نامزد سابقمم دستش قطع شد

😂😂😂حالا شاید آشتی کردین حیفه

نه اصلا

اگه بدونی چه بلایی سرم اورده خودت از طرف خودت نفرینش میکنی

فیلم رابطه ج.ن.س.ی. شو با یه پسر تو گوشیش دیدم

هزارتا کثافت کاری دیگه

آبرومو برد

واییی واییی توروخدا جون عزیزترین کست نفرینش کن