2777
2789
عنوان

اگه کسیو نفرین کنم یه بلایی سرش میاد این بار چندمه که اتفاق میفته

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 36 پست
ببخشید ولی به این ادما میگن سق سیاه

یعنی چی؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ جالب فک میکردم فقط من این مدلی ام!نامزد سابقم با یه خانوم مطلقه بهم خیانت کرد انقدر حالم بدشد از ت ...

لطفاً میشه یه شخصی به اسم امیرو نفرین کنی؟

چون آدم بدیه درحقم بدی کرده

من هرچی نفرین میکنم هیچیش نمیسه

۱ سالو ۵ ماه پیش ب خاطر حرف اون ادم کل زندگیم بهم ریخت چ اتفاق های افتاد ک هنوزه نتونستم ازروش بگذرم و یا ب کسی بگم

۳ روزیش فهمیدم بچش بخاطر عفونت و غذه توی مغزش بستری شده ب فامیلمون زنگ زده بود داشت گریه میکرد ک دست تنهام خسته ام بیمارستان 

موندم اولش خوشحال شدم اما الان نمیدونم چ حسی دارم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
بگو ایشالا امیر که اون بدی هارو درحق آذین کرد به خاک سیاه بشینه و جوری پشیمون شه که بخواد خودشو بکشه

امیدوارم همه به سزای کاراشون برسن و حق کسی ضایع نشه 

لطفاً میشه یه شخصی به اسم امیرو نفرین کنی؟چون آدم بدیه درحقم بدی کردهمن هرچی نفرین میکنم هیچیش نمیسه

نه عزیزم برا شخصی ک نمیشناسمش نمیتونم چون میدونی که نفرین دوسر داره یا اونومیگیره یا شخصی ک نفرین کرده رو به شانسه

لطفاً میشه یه شخصی به اسم امیرو نفرین کنی؟چون آدم بدیه درحقم بدی کردهمن هرچی نفرین میکنم هیچیش نمیسه

میدونی بنظرم نفرین نیس ک میگیره اون دعا و ارزوی ک طرف زخم دیده میکنه اس ن که حالا نفرین گرفت بیاین فلانی روهم نفرین کنم

ی روزی اون امیرم ب سزای کارش میرسه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
خوشحال شدم نوش جونشون

اره منم خوشحال شدم

اما کاری ک بامن کردن هنوووز بعد ۴ سال رو من تروماهایی بوجود آورده ک به هیشکی نمیتونم اعتمادکنم!دائم کابووس اون اتفاقاتی ک افتاده رو میبینم ویهو بیدارمیشم تا صبح بیدار حال خراب

خدا نگذره ازشون

ما تابستون رفتیم کربلا بعد اولین زیارتم بود تاحالا نرفته بودم. 

هم اتاقیام تو خوابگاه دانشگاه که خیییلی بهم بد کردن و  بعد ی سال و نیم هنوزم یادم نمیره هنوزم اثراتش تو زندگیم هست و باعث شدن من دانشگاهو ول کنم  کاراشون اومد جلو چشمم

من هیچوقت نفرینشون نکردم ولی اون موقع به سرم زد و

ممیخواستم زیر قبه امام حسین که رسیدم نفرینشون کنم. 

تصمیم جدی داشتم

ولی تو اتوبوس چندتا آقا از هم کاروانی ها ردیف عقب داشتن باهم حرف میزدن بعد یکیشون از کسی گفت که سرش کلاه گذاشته، گفت نه بابا من نفرین نمیکنم میسپارم ب خدا. بحثشونم زیاد جدی نبود چرت و پرت زیاد میگفتن. 

منم گفتم حتما این جمله نشونه است و نفرین نکردم 

ما تابستون رفتیم کربلا بعد اولین زیارتم بود تاحالا نرفته بودم. هم اتاقیام تو خوابگاه دانشگاه که خییی ...

من دست خودم نیست تو شرایط بد فکرای بدی تو سرم میاد که خب به زبون میارم