درخت_کریسمس مدیر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 547 عنوان میترسم بخابم | مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 33 پست سردرد دارم وسط سرم از داخل مثل فشاره انگار همش یه چیزی پر میشه توی سرممیترسم تومور مغزی باشه نمیخابممسکن هم خوردم اروم نشدبدن دردهم گرفتم۱۶ سالمهکم خونی ندارم 1403/10/14 | 02:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arvenn عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4035 مرسی گلم سرگیجه دارم مثلا موقع ای ک دراز میشم یهو پامیشم یه فشارس توی سرم حس میکنم و تپش قلب میگیرم اون سرگیجه بخاطر بهم خوردن تعادل مایع میان گوشی ات هستوقتی یهو پا میشی تعادلش بهم میخورههمه ادما همیننسرشون گیج میره خون تو سر جمع میشه دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰
درخت_کریسمس مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 547 اون سرگیجه بخاطر بهم خوردن تعادل مایع میان گوشی ات هستوقتی یهو پا میشی تعادلش بهم میخورههمه ادما همی ... مرسی عزیزم 🙃🫀خیالم راحت شد
سیاهی_شب عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 9953 مرسییی خیلی ارامش گرفتم خداروشکر عزیزم🤍 مراقب خودت باش و استرس الکی به خودت نده ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟
arvenn عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4035 مرسی عزیزم 🙃🫀خیالم راحت شد خواهش میکنم الانم بگیر بخواباز دوران نوجوانیتم لذت ببر جا این افکار چون وقتی به بزرگسالی برسی دغدغه هات جدی تر شه و مسئولیت پذیر بشی دلت واسه این روزات تنگ میشه دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰