2777
2789
عنوان

پدر و مادرم ولم کردن امشب قلبم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 40 پست
مامانت مگه کار نداره که محتاج این‌پوله؟ مامانا حرف زیاد میزنن بعد خودشون پشیمون میشن پدرتم بنده خدا ...

نه عزیزم پدرم اگه به فکرم بود نمی‌گفت دختر جوونم تو شهر غریب تا نصف شب کجا کار میکنه چی میخوره چی می‌پوش‌ه کسی بلایی سرش بیاره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم پدرم اگه به فکرم بود نمی‌گفت دختر جوونم تو شهر غریب تا نصف شب کجا کار میکنه چی میخوره چی می ...

میدونم عزیزم 

ولی شاید یه زن عوضی داره خونش رو کرده تو شیشه 

دورت بگردم برا خودت زندگی کن 

مادرتم مطمعا باش خودش زنگ میزنه ولی بدون چه قانونی چه شرعی اون پول مشکل داره بدی مادرت 

اون پول نفقه شما هست نه مادرت 

پدرت اون پول رو واریز میکنه برا بچش نه همسر سابقش

نه عزیزم پدرم اگه به فکرم بود نمی‌گفت دختر جوونم تو شهر غریب تا نصف شب کجا کار میکنه چی میخوره چی می ...

چی کنه عزیزم 

شاید زنش از اون بی حیا هاست مطمعا باش زنش رو‌میداد میبردش پیش خودت 

یه بار زندگیش بهم خورده مجبوره سکوت کنه 

اما بدون شرعا تون پول برا توس پدرت میده برا بچش نه برای همسر سابقش 

نه رفته پیش یه آشنا بهحش کار داده کارت یارانه همه چیز هم دست‌شه

مامانت اینده داره 

تو اینده نداری؟! 

پول ها رو از تو میگیره که تو بری تا ۱۲ شب سر کار 

اشتباه میکنی

بگو‌پول کم میارم 

یا بگو دیگه سر کار نمیرم 

یا بگو بابام گفته حق نداری پول بدی مادرت 

ناراحتم شد بشه 

بعضی ها فقط فکر خودشون هستن 

از مامانت یاد بگیر فکر خودت باش

من باشم نمیدم مادری که بخاطر دو قرون بگه نیا نباشه بهتره 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

عزیزدلممم

نمیخوام مامانتو پیشت بی ارزش کنما ولی اگه براش مهم بودی تورو میبرد پیش خودش تا باهم زندگی کنین با هم زحمت بکشید

زندگیتونو از نو بسازید 

الانم تو در شرایطی هستی ک خیلی از دخترای ایران ارزوشو دارن 

میتونی رشد کنی خودتو بسازی 

برو سمت علاقه‌ت یه حرفه ای ک به دردت بخوره رو یاد بگیر مطمئنم موفق میشی 

بخدااحمقی اگه به مامانت پول بدی 

دیگه طرد شدی رف دنبال چی میگردی پیش مامانت بفکرخودتو آیندت باش که محتاج کسی نشی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫