2777
2789
عنوان

فردا مهمون ميخاد بياز خونم به نظرتون اينا كمه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 23 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت میدونی ولی بنظرمن توی زمستون شربت جالب نیست بجاش اول چای شیرینی بده اواسطش میوه بیار دراخر یکم تنقلات چیپس و پفک و چرت و پرت با کاپوچینو یا نسکافه شکلات داغ همراه با شکلات عالیه به موقع صحبت اینا میچسبه

خودت میدونی ولی بنظرمن توی زمستون شربت جالب نیست بجاش اول چای شیرینی بده اواسطش میوه بیار دراخر یکم ...

اينم قشنگه مشكلم اينكه با يكيشون زياد رو در وايسى ندارم گفتم دسر درست كنم قشنگتره ولى باز شايد همون چيپس و پفك و اينا بگيرم

اينم قشنگه مشكلم اينكه با يكيشون زياد رو در وايسى ندارم گفتم دسر درست كنم قشنگتره ولى باز شايد همون ...

بلاخره رودرواسی رو یحیایی باید بزارم کنار راحت بگیر تا اونا هم راحت باشم من معمولا دوستام میان یا من میرم خونشون همیشه پذیرایی مون همینطور 

اول چایی و شیرینی و میوه بعد تخمه و اجیل اواسطش که بحث داغ خوراکی و کاپوچینو و شکلات چون بچه داریم تنقلات بیشتر ولی تو اگ دوست‌داشتنی نظر اون دوستمون کن گفت لقمه الویه هم جالبه چون رودرواسی داره خوبه 

شربت الان سرده میتونی با چای و شیرینی پذیرایی کن 

یکم که گذشت میوه و اگه داری آجیل مثلا ۴ مغز یا حتی تخمه خالی بیار که گرم صحبت شید و بخورید

میتونی اگه موندن و دوس داشتن ،شلغم و لبو هم بیاری

یا ذرت مکزیکی اگه میتونی براشون درست کنی 

ولی خوبه خیلی شلوغش نکن یکی دو چیز اما خوب بذار 

مگه چقدر جا دارن