2777
2789

اول که بگم میمیرم براش

ولی اون خیلی ادم عصبی هست منم عاشق اذیت کردنم قبلنا خیلی همو میدیدم و ...

تا فامیلامون مارو دیدنو دیگه همه فهمیدن باهاشم همه

خداروشکر بخیر گذشت دوباره یه بحثی شد دوباره فهمیدن من باهاشم و..

یک ماه فقط استرسو ترس

بخاطر همینم بعد اون قضیه شاید دوبار همو دیدیم نمیدونم

حس میکنم سرد شده نمیدونم قبلا مشروبو کنار گذاشت الان چند وقت یبار دوباره داره میخوره تا اینکه دعوامون شد قول داد نخوره ولی بعید میدونم

حنده دار تر اینجاس روزا روزه میگیره بخاطر ایام رجب نماز میخونه شبا مست میکنه میگه مشکلات دارم فشاررومه

حس میکنم داریم فاصله میگیریم امیدوارم اینطور نباشه

چون هرشبم کارم گریس هررشب زجه میزنم تو تنهایی 

برام دعا کنین رابطمون خوب شه منم از این حال دربیام دارم‌میمیرم💔

اگه ی حس شیشمی بود بهم بگه که تهش چی میشه حسش چیه نسبت به من عشقم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روزا روزه میگیره شبا مست میکنه؟ 😐 مطمئنی چیزی نمیزنه؟ 😐

بت میگم یه مدته اصلا پاشیدم خودش یکم سرد شده حتی خودمم نمیدونم‌چطور شدم انگار افسردگی گرفتم دلم مرگ میخاد 

کنارم نیست نمیبینمش انگار همه چی رو سرم خراب شده

من وقتی از اولین عشق و دوست پسرم جدا شدم تا 4 ماه همش گریه میکردم منی ک اصلا نمیدونستم گریه رو با کدوم گ مینویسن و بسیار مغرور بود تو خونه، همه اشک و گوشه گیری منو دیدن 

فقط میتونم بگم فرارکن اگر از عشقش بمیری

ادم مودی وعصبی مثل سرطان میمونه ذره ذره وجودت اب میکنه تاجنون میبرتت

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
من وقتی از اولین عشق و دوست پسرم جدا شدم تا 4 ماه همش گریه میکردم منی ک اصلا نمیدونستم گریه رو با کد ...

من تو زندگیم خیلی شکستم خیلی

حس کردم خدا داره برام جبران میکنه ولی بدتر شدم

18 سال عمرمو فقط با حسرت و اشک و کریه گذروندم از بچگی 

کی میخاد زندگیم درست شه دارم میمیرم😭💔

فشار عصبی رومه همش قرص اعصابم مسکنم نیستن 

😑میگذره ناراحت نباشدانشگاه بری خیلی چیزا حل میشه فقط باید سینگل باشی تو رابطه نباشی زمان خودش درمان ...

نمیدونم چطور بگم

ولی میمیرم براش جز اونم نمیتونم واقعا کسی دیگه ای رو تو قلبم راه بدم💔💔

نمیدونم چطور بگمولی میمیرم براش جز اونم نمیتونم واقعا کسی دیگه ای رو تو قلبم راه بدم💔💔

سختی ای ک الان بکشی خیلی بهتر از بدنامی و زندگی بدیه که 5 سال دیگه برات رقم بخوره

از الان خودت رو بساز و مستقل شو بعد برای زندگیت تصمیم بگیر، ما باید زندگیمونو خودمون بسازیم و در طول مسیر همسفر و همراه خودمون رو انتخاب کنیم، نه اینکه اویزون یکی دیگه بشیم و خودمونو همسفر و دست نگاه کن اون کنیم