2777
2789
عنوان

به رسم عادت

162 بازدید | 29 پست

تولدم مبارک 

یک سال گذشت 

یک سال پرماجرا 

یک سال به سنم اضافه شد

اما من به اندازه چندین سال بزرگتر شدم بیشتر از اون چه که باید رو تجربه کردم مادر شدم مادر بودنو فهمیدم مادرمو از اعماق وجود درک کردم دفتر زندگی۱۶ سالگیم بسته شد و دفتر زندگی ۱۷ سالگی باز شد...

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍

تولدت مبارککککککک

از این سنا خوب استفاده کن دیگ تکرار نمیشع

با آرزوی بهترینا دختر گلم

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخیییی گوگولییی 

تولدت مبارک عزیزم 🎉🎉بهترینا رو واست آرزو میکنم 😍💞😘😘😘

تولد تولد تولدت مبارک 

مبارک مبارک تولدت مبارک 

بیا شمعارو فوت کن 

تا صد سال زنده باشی

لبت شاد و دلت خوش 

چو گل پرخنده باشی

دررردررره دررررررره دررره دررررررره گلیلیلیلیلیلیلیلی 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

آخیییی گوگولییی تولدت مبارک عزیزم 🎉🎉بهترینا رو واست آرزو میکنم 😍💞😘😘😘تولد تولد تولدت مبارک مبا ...

🥹❤️

مرسی عزیزدلمممم❤️

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍
🥹❤️مرسی عزیزدلمممم❤️

فداتبشمممممم خوشگلم💋💋💋💋💋💋🫂🫂🫂

اینم کیک ففلدت🎂🎂🎂

کیک میقولی؟🍰😁

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀