2777
2789
عنوان

انگار فقط منم که دوست پسر ندارم

144 بازدید | 26 پست

هر کی رو میبینی دوست پسر یا دوست دختر داره 

حتی مذهبی ها 

چادری ها و... 

حالا همه ی همه هم که نه ولی ۹۰ درصد دارن 

اما من همش ترس دارم حتی تو روبیکا هم با کسی حرف نمی زنم 

میگم یه وقت اگه شوهر کنم ازم راجب گذشته م بپرسه چی بگم بهش 

یه بار هم یکی از دوستام یکی رو بهم معرفی کرد که با هم دوست باشیم 

بخاطر دوستم به زور چند روز تحملش کردم 

انقدر بد باهاش حرف زدم که بره 

منم ندارم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤝

خب به نظرم اینکارا فقط وقت تلف کردنه

ولی البتع اشنایی پیش از ازدواجو قبول دارما

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

یچی بگم خودتو درگیر اینده نکن قرار نیست حتما با اولین تجربت تا اخر عمر بمونی دیگه قدیم نیس یکیو بشناس اگه نیاز داری بهش بعد از یه مدت کم کم همچی اوکی میشه حتی 

منم دقیقا تا چند ماه پیش مثل تو فکر میکردم....

الان باعث افتخاره یا ن؟؟؟

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

خب به نظرم اینکارا فقط وقت تلف کردنهولی البتع اشنایی پیش از ازدواجو قبول دارما

اره ولی بعضیا با همون دوستی ازدواج میکنن 

مثلا دوستِ دوستم ۲ سال با یکی دوست بود همونم باهاش ازدواج کرد