جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یه بنده خدایی همسن منه ۴ تا ساز بلده بزنه من چی بگم از حس ناکافی بودن😂🤌
این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو ضایع کرده باشی اشغال🚶♀️
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
عزیزم حالا حتما نمیخواد برای شروع پیانو بخری .ازین تاشوها بخر ده تومنن همه نتها هم روش هست .هفته ای دوروزم کلاس برو و تو اینترنت سرچ کن دوسال بعد که نت خوانیت قوی شد پیانو بخر .
این بده 😑فک کن ازدواج کنیم جاری یا خواهرشوهرمون بلد باشن ما نباشیم 😅😂
میدونی بدترش چیه اینکه شوهرت بلد باشه تو نباشی😂💔
این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو ضایع کرده باشی اشغال🚶♀️
چه خوب همسرتم عین خودت ماجراجو عه!راستش خیلی دوست دارم امتحان کنم شاید اصلا خوشم نیاد ولی خب بنظرم م ...
دیگه در و تخته با هم جور میشن
من خودم خیلی دوست داشتم مثلا گلدوزی یاد بگیرم
از بچگیم عاشقش بودم
ولی هیچوقت نمیشد
الان یک ماهی میشه هفته ای یه ساعت میرم یه کارگاهی آموزش میبینم
واسه این چیزا دیر نمیشه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی