2777
2789
عنوان

گاهی دلم برای یه نامرد خیلی تنگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 75 پست
آره اتفاقا بخاطر اونه که حالم نسبت به قبل خیلی بهتره.من افسردگی شدید زایمان داشتم این اتفاقا هم بهش ...

چقدر خوب پس روز به روز بهترم میشی . میشه به منم معرفی کنی اگر مجازیه؟

بمیییییییرم برات خودم مادرم میفهمم هزار بار گفتم خداروشکر وقتی گفتی بچت پیشته برو سریع غیابی طلاق بگ ...

خدا نکنه عزیزم

طلاق نمی‌ده. حضانتم نمی‌ده.

الان رفته دادخواست تمکین با قرارداد سوری خونه پدر مادرش داده برا اینکه منو ناشزه کنه. متاسفانه هیچ جوره نتونستم ثابت کنم قرارداد سوریه . موقع کارشناسی ، مادر پدرشو با وسایل شخصیشون از خونه خارج کرده بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وصلش کردم اما بهشم گفته بودم که باهاشون دوست باش اما من دوست ندارم بیان خونمون. هر وقت خواستیم خودمو ...

گلم چندسالته؟

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
چقدر خوب پس روز به روز بهترم میشی . میشه به منم معرفی کنی اگر مجازیه؟

آره مجازیه. ولی فعلا مراقبه درس نمی‌ده. دوره جدید گذاشته واسه برونفکنی و پرواز روح و آسترول پروجکشن

آره مجازیه. ولی فعلا مراقبه درس نمی‌ده. دوره جدید گذاشته واسه برونفکنی و پرواز روح و آسترول پروجکشن

عه چه خوب . منم خیلی نشخار فکری دارم بشدت مظطربم. توی تلگرامه؟ ایرادی نداره صبر میکنم اگه میشه ایدی چیزی اگر داره معرفی کن

در آستانه ۲۹ سالگی

پس حتما تکلیفتون رو هر چه زودتر مشخص کنید چون سنتون جوری نیست که بتونین چند سال در گیر و دار باشبن

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

گور به گور شن این مردا انقدر عقده دارن انگار یه زن با زن چه فرقی داره بابا اونو که دنبالشن همه دارن  مثله همه ببخشیدا دیگه یه سوراخه خدا لعنتشون کنه همیشه برام سواله اخه چرا خودمم ضربه خوردم زندگیم خراب شده، چقدر احمقن که زندگیشونو میپاشن به خاطر یه هرزه 

گور به گور شن این مردا انقدر عقده دارن انگار یه زن با زن چه فرقی داره بابا اونو که دنبالشن همه دارن ...

این کلکسیونی از مشکلات بود .خیانت،بچه ننه و بی اراده، خانواده به شدت سمی و مداخله گر و کثیف و حسود 

همه اینا دست به دست هم دادن برای خراب کردن دومین زندگیش