2777
2789
عنوان

من به اونایی که بلدن ساز بزنن حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 44 پست
حیفه که شنیدم ساز سختیه ادامه بده لطفاً شاید این تاپیک تلنگری باشه واسه ت

آره یکسال حداقل زمان میبره صداش در بیاد و فالش نزنی 

اما بعدش میفتی روی غلتک

ترسناک‌تر از آدمایی که مقصرن ولی بلدن تورو مقصر جلوه بدن نداریم

عزیزم حالا حتما نمیخواد برای شروع پیانو بخری .ازین تاشوها بخر ده تومنن همه نتها هم روش هست .هفته ای ...

صرفا مقصودم پیانو نیست 

کلا دوست دارم یه ساز رو شروع کنم

ممنونم 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم هیچوقت دیر نیستا اگه الان شرایطشو داری میتونی بریمنم خودم پیانو و سنتور خیلی دوس دارم ولی خب ه ...

الان که درگیر دانشگاهم از بهمن کلاسام شروع میشه 

بتونم حتما میرم

دیگه در و تخته با هم جور میشنمن خودم خیلی دوست داشتم مثلا گلدوزی یاد بگیرماز بچگیم عاشقش بودمولی هیچ ...

چه بامزه 

گلدوزی چجوری یعنی ؟ همون شکل سنتی یا با چرخ صنعتی ؟

چه بامزه گلدوزی چجوری یعنی ؟ همون شکل سنتی یا با چرخ صنعتی ؟

گلدوزی دستی روی پارچه، با کارگاه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه این خیلی بحرانی نیس خوبم هس واسه تو مینوازه 😍😁

نه آره خوبه از این نظر ولی بهترش اینه تو هم بلد باشی 🥲

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

صد در صد ولی تراپیستا پولدارنا 😅

خدارو شکر  راضیم

ولی اونقدری مرفه بی درد نیستم ک برم موسیقی

مجردم و زندگی مستقل دارم

بنظرم چیزای واجب تر هست مث تعویض ماشینم

ابزار موسیقی و کلاس هاش واقعا گرونه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

نه آره خوبه از این نظر ولی بهترش اینه تو هم بلد باشی 🥲

کلا آدمایی که خیلی میخونن خیلی بلدن باسوادن آگاهن ؛ بازیِ زندگی رو بُردن از نظر من...

خدارو شکر راضیمولی اونقدری مرفه بی درد نیستم ک برم موسیقیمجردم و زندگی مستقل دارمبنظرم چیزای واجب ت ...

خیلی هم عالی موفق باشی ✨👌🏻 

خیلیم عالی 👌🏻 موسیقی دوس نداری یادبگیری؟

کار کردم قبلا

گلدوزی یه مثالی بود کلا از مهارت ها

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کار کردم قبلاگلدوزی یه مثالی بود کلا از مهارت ها

یجایی می گفت به جای اینکه بری دنبال علاقه ت؛ علاقه ت رو بساز

خیلی وقتا شاید خودتم ندونی به چی علاقه مندی باید بری تجربه کنی چیزای مختلف رو تا بالاخره کشفش کنی 

یجایی می گفت به جای اینکه بری دنبال علاقه ت؛ علاقه ت رو بسازخیلی وقتا شاید خودتم ندونی به چی علاقه م ...

کلا ۲۰ تا ۲۵ سالگی خیلی آزمون و خطا داره

فقط روی خطاها نباید گیر کنی