2777
2789

واقعا خدا نگذره ازش منو همیشه اذیت کرد 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کنار نیومدم هیچوقت هر دفعه تکرار میشه بغض خفم میکنه اما وانمود میکنم برام مهم نبوده

من حرص میخورم کارم از دل شکستگی بدره

همش حس میکنم خودم بی عرضه هستم ک فرق میذاره بخدا بارها ب سرم زده برم خومشگن بزنم همه چیو بشکنم بگم چ مرگته از بچگی باهام اینقدر بد بودی

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

مثلا چطور فرق میذاره؟ بگید ببینم این کارای مامان من فرق گذاشتن محسوب میشه؟

همینکه تشخیص نمیدی بنی نمیذاره 

مامان بابام پسر دوست داشتن اولی که دختر شد دومی که منم دختر شدم مامانم با این حال بازم خیلیی فرق میزاره بینمون حالا بعد چندسال دوباره حامله شد این پسر بود فکر کن بلخره پسردار شده بودن چ فرقی میزاشتن

کل فامیل میگفتن چه حسی دارین توی خانواده پسردوست بدنیا اومدین😂

سعی کن برات مهم نباشه وگرنه تهش افسردگیه

همینکه تشخیص نمیدی بنی نمیذاره

شاید پیش اومده برای برادرهام کاری انجام داده یا کمکی بهشون کرده، من تو این مواقع سکوت میکنم ، اما بعدش تو فرصت مناسب همون کارو برای منم انجام میده، و از اینکه سکوت کردم و چیزی نگفتم راضی میشم 

مامان بابام پسر دوست داشتن اولی که دختر شد دومی که منم دختر شدم مامانم با این حال بازم خیلیی فرق میز ...

پسر دوس بودن جداست بحثش این خواهر و برادرم جون میده براشون با من بده انمار باباشو کشتم 

شاید پیش اومده برای برادرهام کاری انجام داده یا کمکی بهشون کرده، من تو این مواقع سکوت میکنم ، اما بع ...

خب دیگه برو پتشم. ماچ کن 

من بگم سوت میکشه سرت نمیخوام بگم فقط

پسر دوس بودن جداست بحثش این خواهر و برادرم جون میده براشون با من بده انمار باباشو کشتم

خب منم مامانم با خواهرم خیلی خوبه با داداشمم همین طور چون پسره بعد من لای این دوتا گیر افتادم اصلا بهم اهمیت نمیده منم طوری رفتار میکنم انگار برام مهم نیست وگرنه بیشتر لج میکنه

خب منم مامانم با خواهرم خیلی خوبه با داداشمم همین طور چون پسره بعد من لای این دوتا گیر افتادم اصلا ب ...

اصلا بینتون فرق نمیذاره تو کلا این زمیمه نیستی

بهت جلوی بقیه مدام از بچگی فحش ناموسی داده و تحقیرت کنه؟ اگه اره و با بقیه بچه هاش بشدت پشت و طرفدار و حساسه میتونی بگی فرق میذاره

عزیزم آرام باش، متوجه هستم که چی میگی چرا که خودم هم تو چنین شرایطی زندگی کردم،اما اولین سوال اینه ای فرق از کجا میاد؟ دلیلش چه بوده؟

خدایا تمام امیدم تویی(: ز درگاهت ناامید مرانم 🥺✨

عزیزم آرام باش، متوجه هستم که چی میگی چرا که خودم هم تو چنین شرایطی زندگی کردم،اما اولین سوال اینه ا ...

زخدا قسم به مرگ. خگدم. نمیدونم سوالی ک از بچگی ذهنمو ب خگدش مشغول کرده بگد هر لحظه هر ثانیه موقع درس خوندن موقع حتی سر کلاس تو. مدرسه همین بود ک چرا مامانم منو دوست نداره نکنه من خیلی بدم؟؟ چون همیشه بهم حرفتی رکیکی میزد درحالی ک من اثر اونا بشدت منزگی و سر به زیر به معنای واقعی بودم گردنم خم بود همیشه به پایین موقع راه رفتن فقط کفشامو نگاه میکردم علما روانم داغون کرده بود حتی بهنرین کارارو مردم ک. نمیشه گفت ک هیچ کجا هیچ بچه ای برای ماورش نمیکنه من کردم میدونی چیشد؟ خوبی و محبتم به اون بززگی خار تگ. چشمش شد بد جگر از خوبیمم حتی بی زار بود

هرکی ی تعریفی از فرق گذاشتن داره بلخره

چیزی ک میگی فرق گذاشتن نیست با توجه ب سن و تاهل بچه هاشمادرت رفتار میکنه نمیتونه با توعه مجرد و اونای متاهل بجور باشه قطعا خودتم گفتی یجا ب اونا بده جای دیگه ب تو 

چرا دنبال زیر بغل ماری وقتی مادر خوبی داری قذذشو بدون چیزی ک من میگم ی ادم ردانی سمی ک حرف حالیش نیست