2777
2789
عنوان

افکارخودکشی

144 بازدید | 22 پست

با بچه کوچیک و شهر غریب خیلی دور از خانواده و فامیل! خانوادم تو این ۶ سال که ازشون دور بودم دچار بحران مالی شدن و بجز مامان بابام هر سه تا داداشم باهام قطع رابطه کردن چون بعد ها شنیدم که گفتن جهیزیه براش خریدین و بابام خونش فروخت و خونه دیگه گرفت که بتونه مخارج عقد و وسایلم بده و سر مسائل مالی که برام خرج شد باهام به هم زدن...و من با زندگی با مادرشوهر و جاری در یک ساختمان!  چن سال خونه نشینی بخاطر بچه و ... حتی تا این لحظه یک روزم جایی نمیتونستم بزارمش ... چه برسه کاری جایی بتونم مشغول شم...خانواده ای که حمایتم نمیکنن و نخواهند کرد! تو این شهر نه دوستی دارم نه کسی که باهاش رفت و آمد کنم جز اقوام شوهر که خوب نمیشه زیاد باهاشون صمیمی شد...خانواده همسر من بشدت مذهبی و ۶ غروب شب میدونه برای بیرون رفتن و گیر حجاب و نماز...خیلی چیزای دیگه!!تر س از اینده مبهم دارم.. کاش میشد برگردم و خیلی انتخابام نمیکردم...کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم و مستقل بودم و...چشام اشکی شده..کاش خدا منو ببره با خودش... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچت چندسالشه منم بچه کوچیک دارم خونه نشین شدم افسرده شدم حالم بده صبح تا شب پابند بچه خداروشکر بچه دوم دیگ شوهرم نمیخواد و الا روانی میشدم

میخوام مستقل بشم برم ماساژ یاد بگیرم برم کلینیک

مادری تنهایی سخته...منم سخته...کم میارم..میگن ناشکری ولی نیستم خدارو هزار بار شکر ولی سخته..غر میزنم ...

ادم گاهی کم میاره واقعا

من جدیدا خیلی اعصابم ضعیف شده سر دخترم داد میزنم‌. دلم میخواد بمیرم از عذاب وجدان

مشکل از انتخابته عزیزم  کسی و مقصر مدون مخصوصا مامان و بابات 

کاری که از دستشون بر می اومد و کردن ، بیشتر از بر می اومد که نکرده باشن؟!

و اینکه شما اگر انتخابت درست بود با کمیت های که داشتی هم شاد بودی تو همه زندگیا مشکل هست ولی وقتی اینهمه فشار روته یعنی نرمال نیست 

واسه انتخابا و مسیرای جدید هم هیچ وقت دیر نیست بزرگترین جهنم آدما تلف کردن وقت و عمرشونه چیزی که میتونستن باشن و نشدن پس اگر هر زمانی فکر کردی به آخر خط رسیدی مسیرت و عوض کن خدا باقیش و برات میسازه ایمان داشته باش 

تا وقتی که به اون بالایی ایمان داشته باشی نه هیچ وقت تنهایی نه هیچ وقت بی پناه خودش قشنگ ترشو میسازه

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀