با بچه کوچیک و شهر غریب خیلی دور از خانواده و فامیل! خانوادم تو این ۶ سال که ازشون دور بودم دچار بحران مالی شدن و بجز مامان بابام هر سه تا داداشم باهام قطع رابطه کردن چون بعد ها شنیدم که گفتن جهیزیه براش خریدین و بابام خونش فروخت و خونه دیگه گرفت که بتونه مخارج عقد و وسایلم بده و سر مسائل مالی که برام خرج شد باهام به هم زدن...و من با زندگی با مادرشوهر و جاری در یک ساختمان! چن سال خونه نشینی بخاطر بچه و ... حتی تا این لحظه یک روزم جایی نمیتونستم بزارمش ... چه برسه کاری جایی بتونم مشغول شم...خانواده ای که حمایتم نمیکنن و نخواهند کرد! تو این شهر نه دوستی دارم نه کسی که باهاش رفت و آمد کنم جز اقوام شوهر که خوب نمیشه زیاد باهاشون صمیمی شد...خانواده همسر من بشدت مذهبی و ۶ غروب شب میدونه برای بیرون رفتن و گیر حجاب و نماز...خیلی چیزای دیگه!!تر س از اینده مبهم دارم.. کاش میشد برگردم و خیلی انتخابام نمیکردم...کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم و مستقل بودم و...چشام اشکی شده..کاش خدا منو ببره با خودش...
مشکل از انتخابته عزیزم کسی و مقصر مدون مخصوصا مامان و بابات کاری که از دستشون بر می اومد و کردن ، ب ...
وای الان دیدم ی بچه ۷ساله و ی ۳ساله داره
اون دومی رو وقتی دید نمیتونه نباید می اورد اولی ک بزرگ شده ولی با اومدن دومی باز خودتو اسیر کردی حالام میخوای خودتو بکشی مجبور بودی یچه بیاری اخه ک حالا دوتا طفل معصوم بی مادر بشن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره