2777
2789
عنوان

علت جوش بعد از نوره

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نوره ازین بو دارا

اها میگن نوره خواص از بین برنده سموم بدن داره و اونا رو ب صورت جوش میاره بیرون 

ولی کلا پودر بهداشتی عم جاهای حساس مثل کمر و بازو اینارو جوش میاره 

😂😂😂😂منم شنیدم میخای تحقیق کن نهایت میشی انشزلی با بدن قرمز

وایی😂😂😂

اخه بهم گفتن نوره بزار لک و جوشارو میبره بدنت میشه اینه والا تو عمرم اینهمه جوش یجا ندیده بودم جوریه حالم بهم میخوره از خودم 

حالا میترسم حنا هم بزارم رنگ بگیره بیچاره بشم میشم خال خالی قهوه ای

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔
اها میگن نوره خواص از بین برنده سموم بدن داره و اونا رو ب صورت جوش میاره بیرون ولی کلا پودر بهداشتی ...

ینی بدن من انقد سم داشته من خبرنداشتم فک کنم هی خود سم بودم خبرنداشتم😑

اتفاقا طبع بدنم خیلی سرده نمیدونم چرا اینجور شدم

نه عزیزم  صفرات بالاست ،امکان داره شما هم غلبه سودا داشته باشی هم صفرا .ولی چیزی که مشخصه نوره برای شما خوب نیست چون به بدنت حرارت و خشکی اضافی داده باعث جوش شده ،استاد طب سنتی ما می گفت این که میگن نوره برای همه خوبه فقط برای فروش نوره‌ هست ،مصرفش واسه خیلی ها کلا ممنوع هست ،مثلا اونایی که مزاجشون صفرا  یا صفراسوداست  .

وایی😂😂😂اخه بهم گفتن نوره بزار لک و جوشارو میبره بدنت میشه اینه والا تو عمرم اینهمه جوش یجا ندیده ...

اگه از زنگ حنا می‌ترسی سدر بزن و بعدش حتما روغن بادام شیرین یا روغن بادام بنفشه ،البته چیزی هم نزنی خودش کم کم میره،فقط دیگه نوره نزن چون بهش حساسیت داری و خطرناکه استفاده ازش .به درد هر کسی نمی خوره

اگه از زنگ حنا می‌ترسی سدر بزن و بعدش حتما روغن بادام شیرین یا روغن بادام بنفشه ،البته چیزی هم نزنی ...

چشم مرسی از راهنماییت گلم