2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تتلو خواننده خیلی خوبیه.همینراضی به اعدامشم نیستم و واقعا تا روزها غصه خواهم خورد.(تو بعضی پیجا میگن ...

اعدام نیست 

۱۵ سال حبس متاسفانه 

شب شمام بخیر ممنون که شرکت کردی 

خودت میگی ربطی نداره بهت دیگ پس راجب چیزای دیگشم‌نظر نده بدت میاد؟گوش نده ب آهنگاش ک نشنوی چیا میگه ...

مشکل اینا اینه که دورو بودن دوست دارن

ادم تک رو و ساده دوست ندترن

چون تو اهنگ هاش فحش های بدی میدهبی ادبهارزش موسیقی رو میاره پایین با اهنگ های چرت و بی محتواصدای خوب ...

شما تمام اون اهنگا و محتواهای اون ۱۰ ۱۵ سال پیشو ول کردی چسبیدی به این فحاشیِ سه چهار ساله که اونم از سر عصبانیت و عقده و ازارایی بود که دادنش؟ :)

من کاری به بقیه ندارم شخصا از این که بد دهن و بی لول هست و آهنگاش توش فحش داره بدم میاد یکی هم اینکه ...

اها شما الان همه ی اینارو چسبیدی کارایی که تا قبل از ترکیه رفتنش توو ایران کرده بودو ول کردی ؟

والا انقدر سکه و دلار و‌تورم داره پارمون میکنه تتلو اصلا مهم نیس چه برسه خوشمون بیاد یا بدمون

ولی در کل هنرشو دوس داشتم که این اواخر تو اونم گند زد

شخصیتم که واقعا صفره دیگه اولا که باد هر طرف وزید رفت اونور دست به هر چی زد که مجوز بگیره‌ اگه مثل بقیه ی موضع داشت شاید یهش مجوز میدادن مثل خیلیا

بعدم که واسه حاشیه هر کاری کرد از تهمت به دختر بچه و‌ فیلم از رابطه جنسیو عکس از ارضا شدنشو واینکه مثل سگ برخورد کرد با دخترا طرف اگه هرزه ام بوده باشه به عنوان ی انسان نباید روش ادرار بشه کتک بخوره و هزار تا چیز دیگه

اگه هرزه بوده اومده هرزگیشو کنه بره نه اینکه شکنجه بشه

کلا خودش خودشو خراب کرد هنرش عالی بود

ولی همش گفت من فلان کردم بیسار کردم چرا مجوز نمیدن اینا منو بیچاره کردن  پس من حق دارم این کارارو بکنم اولا که خیلی از رپرا تلاشا و سختیای هزار برابر اینو کشیدن ولی هیچ کدوم این رفتارارو نکردن دوما اصلا هر چی هیچ کدوم دلیل این همه کثافت کاری نمیشد

چه جالب

برای شخصیتی که حتی ارزش فکر کردن نداره ۲۰ صفحه صحبت کردید و وقت گذاشتید

دانشمند هسته ایه، نابغه ریاضیه، زاهده، استعداد درخشانه، کیه که بخوام توضیح بدم اصلا خوشم میاد یا نمیاد؟

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
من نمیگم اون دخترا بی گناهن اما تتلو هم کم گناهکار نیست مگه اون دخترا دست و پای تتلو رو بستن به زور ...

دختری که خودشو میره میندازه زیرش قطعا مقصر خودشه

بابا نه فقط امیرتتلو

هرمرد دیگه ای ام بود همینه

دیگه شما خودتون که از خوی و میل جنسی اقایون ایرانی خبر داری :/

دختری که خودشو میره میندازه زیرش قطعا مقصر خودشهبابا نه فقط امیرتتلوهرمرد دیگه ای ام بود همینهدیگه ش ...

عجب

وقتی همچین افکار زن ستیزانه ای داری همچینم‌ عجیب نیست طرفدارش باشی 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡