2777
2789

سلام 

خونه مادرشوهرم اینا بودم نامزدم گوشیمو برداشت رفت تو پیامک های گوشیم داشت پیام هایی ک از بیرون میاد رو پاک میکرد .دید کد ورود ب نینی سایت منم پیشش بودم دیدم داره نگاه میکنه زودی از دستش گرفتم گوشی رو اومدم از دستم گرفت دوید رفت دستشویی😭😭هرچی گفتم بده نمی‌داد بزور گرفتم 

نمیدونم متوجه شد نی نیسایت چیه یا ن 

بهش اصلااا اسم سایت رو نیوردم بهش گقتم چرا برداشتی فرار گردی تو ازم چی میدونی😭 گفت بابا چی ازم قایم میکنی؟ قسم خورد چیزی نمیدونه گفت چیر. تو بگو منم الکی گفتم چت های دوستم و منو نخوندی ک گفت چیزی نداشت ک😬😂

توروخدا بگین با ورود کد ک ارسال میشه ب شماره میتونه بیاد نی نیسایتم رو ببینه؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اینقدر حساسش میکنی اصلا بگو بهش تازه بعضی تاپیک ها را شبا باهم بخونید بخندین 

چقدر همه چی را جدی میگیرن وسخت بی خیال نی نی سایت که دیگه این حرفها نداره پاک وپاکیزه تر از اینجا کجا پیدا کنی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

آخه اون چه میدونه نی نی سایت کجاس ضایع بازی در آوردی 

من با خط شوهرم که عضو شدم بهش مسیج زدم یه کد میاد رو گوشیت برام ارسالش کن! گفت چیه گفتم برا ورود به یه سایته! هیچ سوال اضافه تری هم نپرسید😃

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

رمز یادم رفته بود کد اومد ب گوشیم زدم کد رو وارد شدم بعدش رمز خواست رمز گذاشتم

نه باید رمز داشته باشه اگه زودتر رمز و عوض کردی نمیتونه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رمز یادم رفته بود کد اومد ب گوشیم زدم کد رو وارد شدم بعدش رمز خواست رمز گذاشتم

خب رمز رو نداره که اون 

اون کد هم به دردش نمیخوره 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نی نی سایت که چیز بدی نیست اشکالی نداره بفهمه قسمت مهمش اینه که فقط خودش نیاد داخل سایت عضو بشه اگه ...

اره میدونم عزیزم آخه اون جوری حرف زد گفت میدونم درمورد متاهلیه گفتم تو از کجا میدونی 

گفتم چیرو میگی نگفت ن من اسم سایت رو آوردم ن نامزدم 

یعنی نامزدم میدونه نی نیسایت چیه؟

بهش گفتم قسم خورد چیزی نمیدونه گفت دوست دارم اذیتت کنم

چرا اینقدر حساسش میکنی اصلا بگو بهش تازه بعضی تاپیک ها را شبا باهم بخونید بخندین چقدر همه چی را جدی ...

اره ولی من کلی پشت سر خونوادش حرف زدم نمیشه 

اینم بگم از کجا بفهمم نامزدم عضوه یا ن

خیلی ضایع بازی دراووردی یکاری کردی بیشتر بت شک کنه و فک کنه چیکارا میکنی تو گوشی 

بهش بگو سایت زنونس مخصوص خانما بهتره نری 😏😂

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟

مگه چیه 

من شوهرم اطلاع داره اینجا عضو هستم 

تازه ی سوالی چیزی برام پیش بیاد، میگه از نینی سایت بپرس

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫