2777
2789

لطفا تاپیک من رو نترکونید ،🙏 اومدم باهاتون درد دل کنم من ۲۱ سالم هست ، مدتیه که به خاطر دخالت های فامیل تو زندگیم حالم بده ، و به خاطر اسیب های روحی و جسمی که به من زدن افسردگی و وسواس فکری شدید گرفتم ، گاهی اوقات به این فکر میکنم که بعضی از فامیل هام رو با قرص برنج بکشم تا از دستشون راحت بشم ، پدر و مادرم متوجه حال من نیستن و به جای کمک کردن به من  که استرسمو کنترل کنم مدام در حال رفت و آمد و ارتباط با فامیل هستن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر حا خواستن ببرنت درس یا مریضی رو بهونه کن نرو 

من هیچ جا نمیرم

یکسری از تاپیک ها واسه خواهر کوچیکمه من گرردن نمیگیرم 😂😂 مال وقتیه که عاشق شده بود ....بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

خونه مستقل بگیر و جدا شو 

خطتت هم عوض کن بهشون نده 

اونجا خونه پدر مادرت هست نمیتونی منعشون کنی 

هر وقت میان از اتاق بیرون نرو 

اگه رفتب بیرون بهشون توجه نکن 

جوابشون رو بده دو بار ضایع بشن درست میشه 

مینیمال 
هر حا خواستن ببرنت درس یا مریضی رو بهونه کن نرو من هیچ جا نمیرم

الان که دیگه من آشکارا باهاشون قطع رابطه کردم ، ولی زخم هایی که قبلا به جسم و روان من زدن داره منو آزار میده ، برای فراموش کردن اونا باید چکار کنم

میفهمم چی میگی خودم تحت فشار بودم هم سن تو که بودم و وسواس فکری گرفتم که زندگیمو خراب کنند با چشم ودحسادتشون ، گذاشتم کنار اصلا زنگ نمی‌زنم مامانمم دید به من بی احترامی کردن بهم چیزی نمیگه ، با خاله هام ارتباط ندارم زندایی فضولم ، شمارتو عوض کن ، واسه من ایتا پیام میدادن طرف عکس حلقه پسرشو فرستاد واسم گفت قسمت تو به من خیلی بدم اومد کلا پاکش کردم خط مو عوض کردم رنگم میزنن پرو ن که صحبت کنن مامانم بهونه میاره 

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
خوب بزار اونا رفت و امد کنن تو نرو عین خودم کمکم فراموش شدن

آخه مشکل اینجاست که فامیل ما خیلی قاطی شده به هم ، مامان عممو گرفته واسه داییم و الان عمه من زندایی منم هست و بچه هاش هم بچه داییم میشن هم بچه عمم و من چون با خانواده سمت مادریم مشکلی ندارم هنوز باهاشون در ارتباطم ولی با سمت پدریم قطع رابطه کردم اما فامیل ما خیلی درهمه

میفهمم چی میگی خودم تحت فشار بودم هم سن تو که بودم و وسواس فکری گرفتم که زندگیمو خراب کنند با چشم ود ...

واقعا خیلی رو مخن ، آخه بگو ازدواج بچه اونا به شما چه ربطی داره ، فامیل ما هم همینه مثلا بچشون میره سرکار میان تو جمع پز سرکار رفتن بچشون میدن ، انگار مثلا سرکار رفتن چه کار شاقیه ، من دارم درس میخونم دانشجوی حقوقم یکسره به من گیر میدن که درس دیگه چیه برو کار کن🙄🙄🙄

واقعا خیلی رو مخن ، آخه بگو ازدواج بچه اونا به شما چه ربطی داره ، فامیل ما هم همینه مثلا بچشون میره ...

هست عزیزم دیگه فضولن من یه مدت ۱۰۰ کیلو بودم به مامانم میگفتم رژیم بگو بگیره لاغر شدم ۲۰ کیلو هیچی نگفتم از حسادت 

لیسانس گرفتم همین طور فقط میپرسن سرکار میری یانه چرا نمیری حیف چون آشنا دارم چند جا خیلی پیگیرن ، و راجع به ازدواجم که خیلی خیلی دلم شکست و به مدت سپردم 

خاله منم خیلی چوسی میاد امروز به مامانم گفت نوه م گوشی چهل میلیونی گرفته دستش تو خیابون زنگ زد به من بچه ده ساله ، زنگ زدم باباش دعواش کردم ، کمبود دارن

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻