2777
2789

میگه امشب نمیتونم بیام کار دارم .. قراره ماشینشو بفروشه میگه یه مشتری پیدا شده روزا سرکاره تو شهرشون نیست و خوابه الان زنگ زده بیا ببینم ماشینو با دوستش داره میره

اصلا نمیتونم باور کنم هنوز پیامشو جواب ندادم اخه هرروز بحث شدید داریم الان کوچیکترین چیزی بگم فوری فوران میکنه عصبانیتش و دعوا و قهر 🤦‍♀️🥺خیلیییی ناراحتم حس میکنم داره دروغ میگه و میخواد بره خوشگذرونی پیش زنا یا جمعی با پسرا و زنا😔چیکار کنم؟ اصلا نمیتونم بخوابم از طرفی همیشه اطرافیانم گفتن رهاش کن و بگیر بخواب موندم واقعا چه کنم😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کی اخه شب ماشین میخره!

دو حالت داره یا طرف خفت گیره یا همسرت داره میپیچه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه