2777
2789
عنوان

این وقت شب شوهرم داره میره بیرون شهر

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 51 پست

اگه میخواس بره جایی چراباید به توبگه بی سروصدامیرف کارشو میکرد میومد میگف خواب بودم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امان از شکحالا من به شوهرم اطمینان دارماااا اونم اطمینان صد در صد و کامل دارهاما من دست خودم نیس همش ...

من اصلا بهش اطمینان ندارم هرگز چون هیزه 

واقعا منم از چشمش افتادم با این شکاک بودن و پیگیر بودن اخه تقصیر خودشه اما کاری کرده من مقصر باشم همیشه

واقعا هرکیو دیدم اسم کاربریش بار منفی داشته ،توزندگیشم تاثییر داشته طبق تاپیکااخه این چ اسم کاربریه؟ ...

اخه من واقعا همیشه افسرده ام احساس پوچی میکنم روز به روز هم بدتر 

اخه از کجا بدونم راستشو میگه😔همش تصور میکنم با یکیه داره میره پیشش و رابطه داره

اصلا نمیتونم اینو بگم ک خوش باشه یعنییی چیییی

اززنی که به شوهرش شک داره نفرت دارم 

اگه فکرت اینکه میره خوش گذرونی شاید شماخودت کم کسری براش گذاشتی شاید محبت نمیبینه میکشه بیرون ازخونه اگه ذاتش اینطوره شمامحبت خودتو کردی پس اون مشکل داره یاپشتش غیبت نکن یاخیلی حساسی طلاقتو بگیر خودتو راحت کن اینم بگم مرد بخواد یه کاریو بکنه میکنه دلیلی هم نداره مسایل شخصی زندگیتو سریع اینجا بگی 

ازین میترسم ک هیچوقت لو نره و همیشه کیف کنه و خوش باشه با خرابای دورش و خدا هیچوقت دستشو رو نکنه

نه نمیشه این طور ،صبر خدا زیاده ولی بی حساب و کتاب نیست ،میزاره زمانی جواب میده که به مظلوم ضرر نرسه و ظالم به نتیجه کارش برسه ،حالا‌ فکر بد نکن اعتماد کن به حرفش بی خیال