2777
2789
عنوان

این وقت شب شوهرم داره میره بیرون شهر

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 51 پست
نمیدونم واقعا چجوری خودمو قانع کنمالان پیامشو چی بگم بهش؟ دیگ زنگ و هیچی نزنم؟

نه ولش کن 

خیانت خودش خودشو به مرور لومیده تونگران نباش

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اززنی که به شوهرش شک داره نفرت دارم اگه فکرت اینکه میره خوش گذرونی شاید شماخودت کم کسری براش گذاشتی ...

شما واقعا خانوم هستین؟

من هیچی هیچی کم نزاشتم مطمعنم… اما سابقه خیانت داشته و از اون روز من اینطور شدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه من واقعا همیشه افسرده ام احساس پوچی میکنم روز به روز هم بدتر اخه از کجا بدونم راستشو میگه😔همش ت ...

خب عزیزم این فکرا میکنی افسرده میشی

باشوهرت دوست باش کمتر دعواکنین خوش باشین مگ چقدر زنده ایم ،نزار شوهرت فراری باشع،مردها عاشق زنهای شادن

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
خب عزیزم این فکرا میکنی افسرده میشیباشوهرت دوست باش کمتر دعواکنین خوش باشین مگ چقدر زنده ایم ،نزار ش ...

اون بهم بی توجهی میکنه همش کم میزاره یه بیرون منو نمیبره همش رفیق بازی حالا هم نصف شب بره فلان جا اوف خیلی خیلی مشکل دارم😔

خب عزیزم این فکرا میکنی افسرده میشیباشوهرت دوست باش کمتر دعواکنین خوش باشین مگ چقدر زنده ایم ،نزار ش ...

چجوری میشه کنترل نکرد و آروم بود؟

من گاهی ذهنم منفی میسازه و بدتر داغون میشم

فکر میکنه همش عامل دعوا منم

اونم بی حوصله شده

اون بهم بی توجهی میکنه همش کم میزاره یه بیرون منو نمیبره همش رفیق بازی حالا هم نصف شب بره فلان جا او ...

چندبار تو محبت کن پیش قدم شو جذب خودت کن اگ درست نشد باهاش برخورد جدی کن،یچی بگم نبایدم خیلی تو زندگی مشترک مظلوم بود دیدی طرفت داره ظلم میکنه باید جدی برخورد کنی باهاش 

همیشه دوس داشتم من بیخیال باشم و خنثیشوهرم نگران باشهولی اون همیشه آرومه و مثبت فکر میکنه و اصلا شک ...

دقیقا اما من شدم یه زن شکاک و روانی اون اصلا عین خیالشم نیست تازه به کاراش میرسه همونطوری

چجوری میشه کنترل نکرد و آروم بود؟من گاهی ذهنم منفی میسازه و بدتر داغون میشمفکر میکنه همش عامل دعوا م ...

اگ بهش اعتماد داری ،هروقت خواستی شکاکی کنی باخودت بجنگ بخودت حق بحث کردن نده،چندتانفس عمیق بکش وبیخیال شو،اینطور ادامه بدی شوهرت ازت فراری میشه