2777
2789
عنوان

برای مادرم روز مادر نخریدم قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2928 بازدید | 74 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین بزرگترین اشتباه زندگیت این بوده که شوهرتو درجریان اختلاف بین خودتو خانوادت گذاشتیاین چه کاربچه ...

موضوع اختلاف نیست..

ببین پدر و مادرم منو تو بچگی رها کردن و اینو همسرم میدونه

من چیزی نگفتم اصلا همش آرومش کردم

شما همون جواهر نایاب قبلنی؟

شوهرت سنش بالا بود؟

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اسی من ۱۹ سالمه و تاپیکامو ببینی میفهمی پدرومادرم چقد اذیتم کردن و راهی روانشناس و کوفتم کردن ولی باورت میشه همه فک میکنن من بهترین پدرومادر دنیارو دارم؟؟هیچوقت نذاشتم کسی بفهمه با پدرومادرم مشکل دارم چون اصلا به نفعم نیست از دلسوزی و ترحم و سو استفادع بقیه متنفرم 

خب دیگه تاوان بی احترامی به مادرتو پس دادی چرا بیخود و بی جهت دل مادرتو شکوندی بعدم با ادم بی جنبه چرا درد و دل کردی

من سالهاست  صد بار با مادرم بحث کردم اما همسرم همیشه ارومم میکنه و میگه مادرته قدرشو بدون و ...و در نهایت هیییچ وقت به خودش اجازه ی دخالت نداده اتفاقا بیشترم با مادرم مهربون میشه که غصه نخوره مامانم

شمام توبت بشه تا دفعه ی بعد پیش شوهرت که از اتفاق جنبه نداره بد خانوادتو نگی تا اون بی تربیت اینجوری حرف نزنه چون وقتی پیش تو میگه مادرت فلان ببین چیا به خودت میگه