2777
2789

مامان ها خواهش میکنم کمکم کنید تا دیروز غروب بچم خیلی تکون میخورد ینی همش تکون میخورد امروز ۲۴ هفته م تموم شده ماشاالله انقد تکون میخورد صبح زود ظهر غروب نصفه شب کلی تکون میخورد اما دیشب که خونه بابام خوابیدم بابام صبح زود ساعت شیش داشت می‌رفت سرکار اومد از پایین پای من رد شه که منم همون لحظه داشتم پهلو ب پهلو میشدم چون درد دارم برام سخته بعدش یهویی پام ب بابام خورد چون داشت از روی پای من قدم بر می‌داشت رد شه یهو آنچنان ترسیدم تو خواب که پریدم از خواب چیکار کنم الان از دیشب بچم خیلی کم تکون خورده اونم چیز شیرین خوردم تا چهار پنج بار یه تکون خورده چیکار کنم نکنه چیزی شده باشه 

پری روز پیش دکتر بودم ضربان قلب و همه چیش خوب بود سونو هم دادم الان چی کنم چرا دیشب آخه اونجوری شد خدایا چقد استرس دارم 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

استرس نداشته باش هیچی نیست

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استرس نداشته باش هیچی نیست

آخه چرا پس ب زور تکون میخوره 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

استرست باعث میشه یدتربشه بنظرم فردا برو صدای قلبش رو گوش بده میخوای هزینه بر نشه برو مرکز بهداشت اونجا هم مانا هست اینجوری آروم میشی 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

ن عزیزم اگ تکونش احساس کردی نی نی خوبه 

من یبار نی نیم تکون نمیخورد با ترس رفتیم سونو و نی نی خواب بود یهو خمیازه کشیده و دستاش کش اورد دکتر هم شکار لحظه ها کرد و عکس گرفت قابش کردم زدم ب دیوار

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

آخه چرا پس ب زور تکون میخوره

تکون خوردن جنین بعد از هفته 28 مهم هست الان واقعا کاری از دستت برنمی‌آید، اگر درد نداری و یا لک و خونریزی اصلا خودتو درگیر نکن

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

نگران نباش اونم ترسیده خب 

یادمه من شش هفت ماهه باردار بودم رفتم تو حیاط به گربه خوابیده بود رو ماشینمون من متوجهش نشده بودم بعد یکدفعه پرید تو صورتم  یعنی مردمو بر نده شدما  همون لحظه زن همسایمون از تو پنجره منو دیده بود گفت نگران نباش چیزی نمیشه فقط ماه گرفتگی نیفته رو بچت 

بعد بچم که دنیا اومد یه لکه سیاه بزرگ رو باسنش بود که به مرور زمان برطرف شد ولی برای بچه اتفاقی نیفتاد خدارو شکر